Nu lezen
Laatste vakantiedag en Xiaomi presenteert een draagbare barbecue

Een nieuw en nogal verrassend product heeft vandaag het financieringsplatform van Xiaomi getroffen. Hoewel dit woord vaak over de projecten rolt waarin het Chinese bedrijf is betrokken. Een nieuwigheid voor vandaag is een draagbare grill die u mee kunt nemen en kunt genieten van worst, varkensvlees, groenten en andere barbecuegerechten.

Xiaomi presenteert een draagbare barbecue

Het nieuwe product is een werk van hetzelfde bedrijf dat kampeerproducten produceert, bijvoorbeeld tenten. De grill weegt alleen 3.5 kilogram. Aan de zijkanten zijn er gleuven die aan de binnenkant zuurstof leveren voor een betere glans. Het geheel is compact en het ontvouwingsproces duurt drie seconden, twee zetten volstaan.

Xiaomi presenteert een draagbare barbecue

De gevouwen grill heeft de afmetingen 42.5 cm x 21.5 cm x 2 cm, en wanneer uitgevouwen, neemt de dikte toe tot 15 cm. De grill is gemaakt van een combinatie van aluminium en staal. De materialen zorgen voor hoge temperaturen, maar pas op dat je jezelf niet verbrandt.

Xiaomi presenteert een draagbare barbecue

De draagbare Xiaomi-grill was geprijsd in China voor 169-yuan, $ 25. Binnenkort moeten er winkels zijn waar mensen uit andere landen kunnen kopen.

Zie ook
slimme t-shirt zelph

PS. Hij respecteert het Songo-T-shirt dat de man in de film had.

Xiaomi presenteert een draagbare barbecue

Scroll To Top