Nu lezen
Download wallpapers van de nieuwe iPhones voor je Xiaomi-smartphone
Download wallpapers van nieuwe iPhones voor je Xiaomi-smartphone

Onlangs presenteerde Apple drie nieuwe iPhones. De felle discussies van de supporters en tegenstanders van het merk zullen duren tot het volgende apparaat uit Cupertino wordt uitgebracht.

Ik koop uitzonderlijk dit jaar geen nieuw model, hoewel ik het elk jaar heb gedaan. Voor mij heeft een nieuw apparaat niets revolutionairs, net als een horloge. Ik wacht al een paar maanden op de Apple Watch Series 4, en het is goed dat deze werd gepresenteerd omdat ik de Series 3 goedkoper kon kopen. Ik kocht altijd de nieuwste producten omdat ze meer boden. Dit jaar, na de Apple-conferentie, zie ik geen reden om het nieuwste horloge te kopen of de smartphone te vervangen door een nieuw horloge - aangeboden nieuwigheden zijn de prijs niet waard. Eén bedrijf uit Cupertino doet het perfect, altijd al jaren - het is marketing.

Download wallpapers van de nieuwe iPhones voor je Xiaomi-smartphone

Download wallpapers van nieuwe iPhones voor je Xiaomi-smartphone

Wat Apple weigert, kan geen presentatie van een nieuw product zijn, het ziet er altijd prachtig uit. Als we de Apple-website bezoeken, zien hun producten er in hoge mate fenomenaal uit dankzij de zorgvuldig geselecteerde achtergronden.

Zie ook

Als u ze op uw smartphone wilt hebben, kunt u ze gewoon downloaden via de onderstaande link.