Nu lezen
Muismat met inductief laden [uitpakken]

Ik schakel al een paar dagen van een laptopscherm naar een externe monitor. Ik merkte dat ik meer ruimte nodig had voor een comfortabeler werk. Ik heb ook een monitor, muis en toetsenbord. Ik heb een muismat gemist. Ik wilde echter iets beters dan een stuk plastic, ik vond het volgende product. De muismat met inductief laden, en dat Xiaomi betrokken is bij dit product, hoe meer ik zei dat ik wilde.

Het product is gemaakt door MIIIW. Het bedrijf MIIIW is een van de tientallen bedrijven die samenwerken met de Chinese gigant, Xiaomi. Tot nu toe hebben ze in hun aanbod drie muizen en een wasmachine die me vandaag hebben bereikt.

Muismat met inductief opladen

Het kussen is stijf, het is niet gevouwen, dus het moet in een grote doos worden verpakt. De afmetingen van de ring zijn 420 x 260 mm. De doos was gemaakt van hard karton, er is geen risico op beschadiging van het pakket, hoewel er talloze maar minimale deuken in zitten. Het is fijn om Engelse woorden op de achterkant van de doos te zien die de belangrijkste informatie over het product bevatten.

Muismat met inductief opladen

Muismat met inductief opladen

Vanuit de binnenkant van de doos was het schuim aan de bovenkant bevestigd om te voorkomen dat het kussen in de doos bewoog en voor nog betere bescherming. Het MIIIW-pad beslaat praktisch het volledige oppervlak, aan de rechterkant zijn er twee extra accessoires voor de set. Oplader en kabel voor verbinding. Een handleiding in het Chinees is ook inbegrepen.

Muismat met inductief opladen

Muismat met inductief opladen

Muismat met inductief opladen

Xiaomi Smart Mouse Pad MIIIW MWSP019

De pad is groot, groter dan de 15 inch Xiaomi Notebook Pro. In de linkerbenedenhoek bevindt zich het logo van de fabrikant, MIIW en in tegenovergestelde richting de knop en de aansluiting voor de micro USB-stekker. Power in de muismat? Ja, het is uitgerust met inductieladen, LED-verlichting rond de wijzerplaat en Bluetooth-connectiviteit om het volume van het gepaarde apparaat aan te passen.

Xiaomi Smart Mouse Pad MIIIW MWSP0110

Xiaomi Smart Mouse Pad MIIIW MWSP0110

Xiaomi Smart Mouse Pad MIIIW MWSP0110

De plaats waar u apparaten kunt laden die inductieladen ondersteunen is gestippeld, aan de rechterkant. Er past maar één apparaat op, een normale pad volgt. Voor Apple-fans is het niet mogelijk om tegelijkertijd Apple Watch en iPhone op te laden.

De oplader die is meegeleverd in de set heeft een 5V-spanning, d.w.z. standaard. In de meeste gevallen kunt u zich hiervoor afmelden en het andere uiteinde van de kabel aansluiten op uw laptop of monitor. Ik gebruikte de tweede optie, alles werkt.

Vanaf de bodem is er een anti-slip oppervlak TPU, er is geen kans dat de pad op het bureau zal "rijden". Ze blijft waarschijnlijk op de plaats waar ze was geplaatst.

aaXiaomi Smart Mouse Pad MIIIW MWSP019

Zie ook

De beschermende sticker is vastgelijmd aan de fabriek, waarop een korte handleiding staat. Hoe de LED-verlichting rond de knop te bedienen, waar de doos voor inductieladen zich bevindt en hoe het volume van het apparaat dat via Bluetooth wordt gekoppeld, kan worden geregeld.

Xiaomi Smart Mouse Pad MIIIW MWSP018

Xiaomi Smart Mouse Pad MIIIW MWSP018

eerste indrukken

De pad werkt heel goed, de skid is geschikt. Ik heb met een Macbook gekoppeld via Bluetooth en volumeregeling is echt handig. Ik gebruik liever de draaischijf dan het toetsenbord. Het MIIIW-product heeft een applicatie voor het beheren en uitvoeren van updates. Het is alleen beschikbaar in Windows en weegt 8 mb. Ik heb geprobeerd te downloaden maar de overdracht is 0 kb / s, soms springt het naar 4 kb / s. Ik stopte, ik zal het later proberen. Voor inductieladen heb ik geen bezwaren, het werkt zoals het hoort. De pad is zo groot dat er geen risico is om de smartphone met de muis te verplaatsen terwijl u de cursor op het scherm beweegt.

Visueel is het jammer dat er een snoer is. Voor fans van minimalisme op het bureau zal dit het effect zeker bederven. Continue voeding is nodig voor het opladen van een inductieve smartphone, misschien in een toekomstige versie besluit MIIIW om een ​​heel dunne powerbank op het hele oppervlak van de pad te plaatsen? Alleen de powerbank zal ook moeten worden opgeladen en het wiel moet worden gesloten.

LED-achtergrondverlichting werkt anders, ik kan er geen gemeenschappelijke taal mee vinden. Het zou zeker een applicatie op een pc helpen, misschien kan ik het downloaden, ik zal het proberen. De eerste paar minuten leidde het veranderende licht dat ik vanuit mijn ooghoeken zag, me af, nu let ik niet op.

Volgende maand zal ik een nieuw item toevoegen en mijn indrukken presenteren na een lange tijd van communiceren met een muismat met inductieladen van Xiaomi.

Scroll To Top