Nu lezen
Populele Xiaomi [uitpakken]

populele xiaomi ukulela

Ze kwam uiteindelijk bij mij, ik heb lang gewacht voordat ik kon bestellen Slimme ukelele Xiaomi. Toen ze in de Gearbest-winkel verscheen, wachtte ik niet lang. Ik heb het meteen besteld. Helaas duurde de levering een tijdje. Winkelen in de pre-kerstperiode, in de buurt van Black Friday, is een moeilijke zaak. Een groot aantal Chinese pakketten vertraagde in die periode de levering aan de 1,5-maand. Het is tijd om Populele uit te pakken.

Na de doos kun je zien dat het geen Xiaomi-product is, de Chinese reus kocht het project en verkoopt het nu als het eigen project.

Verpakken om zo te zeggen, kont breekt niet. Wat kreeg ik met de gitaar? Draad in de lader reserve snaren en veren, de twee witte kunststofelementen. Ik vergat de precieze naam en had wygooglować, goed dat Google is een eenvoudige boer, en hij wist wat ik bedoelde, onder de slogan "plastic gitaar te spelen." De set heeft ook een koffer voor het dragen van de ukuleli. Het zit allemaal verpakt in een gewone grijze kartonnen doos.

Tijd voor de hoofdgast van de inzending van vandaag. Ukulela is naar mijn mening een complete leek op het gebied van snaarinstrumenten. Ik heb geen bezwaar tegen het monteren van houten elementen, alles klopt perfect. Het geluid is ook erg goed.

Populele heeft slechts één knop om het apparaat via Bluetooth met een smartphone te koppelen, daarnaast is er een micro-USB-poort om op te laden. De set bevat de kabel zelf en u moet elke oplader van de telefoon gebruiken.

Het is tijd voor het belangrijkste, we verbinden ons met een smartphone

in het begin wil ik erop wijzen dat de eerste combineer had met de iPhone en ik speelde een halve dag ukulele. Toen wilde ik te verbinden met Android en populela alsof opgeschort, is de knop niet reageert, dient u de lader gaf ook niets. Volop uitlaat voor het laden en gescheiden kabels, gitaar opnieuw insteken herleven. Ik weet nog steeds niet wat er precies is gebeurd. Ik probeerde nog twee keer, telkens hetzelfde guitar "grabs lag" en de noodzaak om opnieuw in te stellen door het losmaken van de batterij, als ik een oude Nokia gebruiken. Dus, Populela werkt niet met de Xiaomi Mi Mix 2 met xiaomi.eu rom, met de iPhone werkt zonder enig probleem.

Populela - het is tijd om te spelen!

Bij de eerste lancering moeten we een tutorial doorlopen waar we verhalen leren, hoe je moet blijven, hoe je moet spelen. Ga vervolgens naar de ukulela-tuning, de applicatie gebruikt de microfoon die in de telefoon is ingebouwd en controleert of het geluid schoon is. Op de foto zie je met een verticale lijn hoeveel er ontbreekt en in welke richting we moeten draaien om goed af te stemmen. Om goed te zijn, moet het perfect in het midden zijn. Nadat u alle vier de snaren hebt ingesteld, kunt u doorgaan met het leren van het eerste nummer.

populele

Zie ook
Redmi Note 7

We beginnen met het leren van alle trucs die we in het nummer zullen gebruiken. We spelen het juiste akkoord en als de microfoon passeert gaan we naar de volgende, er zijn drie tricks in de eerste track. Voor de eenvoud zien we de gitaargreep in de vorm van het markeren van een bepaalde plaats met LED-diodes en afbeeldingen op de telefoon.

populele

Wanneer we alle drie de grepen onder de knie hebben, kun je het hele nummer spelen, het lijkt precies op Guitar Hero. Op de tijdlijn zijn er grips die we op een bepaald moment moeten spelen, aan het einde worden we geëvalueerd. In de eerste track behaalde ik de 100-beoordeling op 100-punten. Heb ik 2018-talent? 🙂

populele zaakIs het de moeite waard om te kopen?

Als iemand ooit wilde leren gitaar spelen, is dat het meest. Naar mijn mening is dit de beste manier om te leren, een grotere fan dan Guitar Hero, het begin is beslist moeilijker, maar het feit dat we op een vrijwel normale gitaar spelen, geeft een groot pluspunt. Populela? Dat ben ik! Ik spreek over een maand of twee als ik ga.