Nu lezen
Laten we Amazfit Verge verwelkomen, de derde generatie van het Amazfit-horloge
Smartfit Amazfit Verge komt eraan

Vandaag presenteerde het Xiaomi partnermerk Huami Amazfit twee nieuwe producten op een conferentie in China. Een van hen is de nieuwe generatie van het Amazfit-horloge genaamd Verge.

Laten we Amazfit Verge verwelkomen

Laten we Amazfit Verge verwelkomen, de derde generatie van het Amazfit-horloge

Twee maanden geleden nam Huami Zepp over, een van de toonaangevende fabrikanten van sportgadgets die activiteiten volgen via eigen sensoren. Dankzij dit heeft het nieuwe Amazfit horloge zich voornamelijk ontwikkeld in het gedeelte over activiteitsbewaking. Een van de nieuwe technologieën is de detectie van hartritmestoornissen en atriale fibrillatie. Dankzij de Zepp-technologie is de hartslagbewaking verbeterd. Actief voor 24-uren per dag heeft geen grote invloed op de leegloop van de batterij zoals bij de modellen aan de voorkant.

Laten we Amazfit Verge verwelkomen

De envelop is gemaakt van plastic en heeft een diameter van 43 mm, de dikte is 12,6mm. Het heeft IP 68-certificering, maar vreemd genoeg kun je er niet mee zwemmen, denk ik omdat het het zwemmen niet volgt. Voor de eerste keer was het Amazfit-horloge uitgerust met een AMOLED-display met het 1,3-inchformaat en de 360-resolutie op 360 pixels. Het scherm wordt beschermd door een rond glas van Gorilla Glass 3. De nieuwe Amazfit heeft batterijen met een capaciteit van 390 mAh, de aangegeven werktijd is 5-dagen. Een langere levensduur van de batterij vergeleken met het vorige model is mogelijk dankzij de minder krachtige hartslagsensor die ik aan het begin noemde.

11-monitoring van verschillende fysieke activiteiten

Laten we Amazfit Verge verwelkomen

Met het horloge kunt u 11 verschillende fysieke activiteiten volgen, zoals: wandelen, hardlopen, tennis, skiën of voetbal. De nieuwe generatie is ook uitgerust met een GPS en zal de afgelegde afstand registreren. Het horloge heeft een ingebouwde microfoon waarmee u de domotica in de Mi Home-applicatie kunt bedienen, helaas alleen in het Chinees. Communicatie met andere apparaten gebeurt via WiFi en Bluetooth.

Laten we Amazfit Verge verwelkomen

Het horloge heeft een dual-core processor geklokt 1,2 GHz met 512 MB geheugen. Het interne geheugen is 4 GB, maar alleen 1,9 GB is beschikbaar voor de gebruiker. Een nieuwigheid in het horloge is de NFC-module, maar ik moet me zorgen maken over alle niet-Chinese burgers, net zoals in het geval van Mi Banda 3-betalingen alleen in China zullen werken. ?

Zie ook

Het nieuwe model zal verkrijgbaar zijn in drie verschillende kleuren: wit, zwart en blauw. Het besturingssysteem is de originele AmazfitOS-overlay en waarschijnlijk aan het begin zoals in het vorige model de uitsluiting in het Chinees is. De gemeenschap van Amazon-fans is zeer talrijk en onofficiële versies van de software met andere talen zijn binnenkort beschikbaar.

De prijs voor het nieuwe horloge is 799 yuan, $ 117 dollars tegen het huidige tarief.

Niet voor mij ...

Ik heb de eerste generatie niet gekocht omdat ik de look niet leuk vond. Ik geef de voorkeur aan eleganter dan sporthorloges. Ik besloot om de tweede generatie - Amazfit 2s met een leren riem en saffierglas te kopen. Helaas is er geen informatie over de elegantere versie van de derde generatie van het horloge. Misschien koop ik het voor tests als er interesse is, maar mijn standaard horloge zal dat niet zijn. Naar mijn mening heeft Amazfit Verga twee nadelen: het uiterlijk en het ontbreken van NFC buiten China.

Als je Huami-conferenties wilt bekijken, is deze beschikbaar op YouTube, helaas in het Chinees.