Qualcomm presenteerde de nieuwe Snapdragon 675-processor enkele dagen geleden. Dit is een lay-out bedoeld voor smartphones uit de middenklasse. Volgens de Amerikaanse fabrikant tijdens de oprichting van een nieuwe processor, het meest gericht op het verbeteren van de prestaties in games. De processor verscheen in de populaire Geekbench-prestatietest, controleer hoeveel punten het had gescoord.

De Snapdragon 675-processor verscheen in de Geekbench-test

De Snapdragon 675-processor verscheen in de Geekbench-test

De smartphone waarop de snelheidstest is uitgevoerd, is een mysterieus apparaat genaamd Talos. Volgens lekken moet dit een nieuwe smartphone zijn Xiaomi, Mi Note 4 waarvan het debuut de komende weken verwacht wordt. Snapdragon 675 scoorde in de test Geekbench 2267-punten in de test single-core, en in multi-core 6103-punten. Het apparaat waarop de test werd uitgevoerd, had het nieuwste besturingssysteem Android 9 en 4 GB RAM.

Waarom is dit waarschijnlijk een Xiaomi-smartphone? CEO Xiaomi, Lei Jun heeft een paar weken geleden aangekondigd dat de Xiaomi-smartphone het eerste model ter wereld is dat is gebaseerd op Snapdragon 675.