Nu lezen
Antutu-ranglijst Juli 2018, Oppo Find X sprong in de top 3

Antutu heeft de laatste 10-ranglijst gepubliceerd van de meest uitgebrachte Android-smartphones in de maand juli. De gegevens zijn in juli verzameld in de periode van 1 tot 31 om de resultaten reëler te maken, op basis van de gemiddelde 1000-resultaten van het gegeven model.

Antutu Ranking juli 2018

Antutu Ranking juli 2018

In de eerste plaats zonder veranderingen, domineert de gaming-smartphone van Xiaomi nog steeds, Black Shark met het resultaat van 292 977-punten. De nieuwe smartphone, Oppo Find X, die 286 589 heeft bereikt, sprong naar de tweede plaats. De Vivo Nex-smartphone is vanaf de tweede naar de derde plaats geduwd. De "koning van de Android" OnePlus 6 neemt afscheid van het podium en bereikt de vierde plaats.

Xiaomi-Black-Shark-gaming-telefoon

Volgende items zijn als volgt Ѕmаrtіѕаn R1, Хіаоmі Мі 8, Хіаоmі Мі Міх 2Ѕ, Ѕаmѕung Gаlаху Ѕ9 + Samsung Galaxy Ѕ9 op de laatste plaats is het product Ѕоnу, Хреrіа ХZ2. De Japanse leider was in staat om alleen 250 293 punten te bereiken, verloor van de leider over 42 duizend punten. Xiaomi heeft de meeste smartphones in het klassement, drie modellen. In de volgende maand zal waarschijnlijk de vierde, Xiaomi Mi 8 Explorer-editie. Het hangt er allemaal vanaf of de gebruikers voldoende smartphones krijgen om het gemiddelde te kunnen berekenen. Er is niet één model van een andere Chinese reus Huawei in de rangorde.

Oppo Zoek X maakt zijn debuut in de ranglijst en staat op de tweede plaats qua prestaties. Naar mijn mening neemt het de eerste plaats in als we het uiterlijk van het apparaat evalueren. De mooiste smartphone die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Vraagt ​​u zich af waar de lens zich bevindt? De camera wordt uit de binnenkant van de behuizing getrokken.

Zie ook
huawei p30 maan

tegenpo vinden x

De smartphone is niet officieel verkrijgbaar in Polen, maar je kunt hem gemakkelijk in de winkel kopen Gearbest. Kies Verzending van prioriteitsregel, en u vermijdt extra kosten bij het ophalen. Als u op zoek bent naar smartphones tegen een goede prijs, kijk dan eens naar Deals.PokolenieSmart.pl

Scroll To Top