Populaire prestatietest voor smartphones AnTuTu publiceert maandelijks Top 10-maandresultaten. Alleen die smartphones die officieel op de markt zijn, zijn inbegrepen. De gegevens zijn verzameld in de periode van 1 tot en met juni 30, om de resultaten reëler te maken, op basis van de gemiddelde 1000-resultaten van een bepaald model.

AnTuTu Ranking juni 2018

Antutu Ranking juni 2018

Op de top van de ranglijst was de eerste plaats Xiaomi met zijn gametelefoon Xiaomi Black Shark het resultaat bereiken 287759-punten.

De tweede plaats werd ingenomen door een nieuwe speler op de smartphonemarkt, Vivo met het model Nex S het resultaat bereiken 284227-punten. Het lukte hem om de rivaliserende OnePlus met het model uit de markt te halen OnePlus 6 wie heeft het resultaat behaald 282275. Alle drie de modellen hebben dezelfde Snapdragon 845-processor, maar de gaming-smartphone van Xiaomi heeft de meest efficiënte koeling en de meest geklokte processorsnelheid.

Het nieuwste vlaggenschip Xiaomi, Mi 8 nam de plaats net achter het podium, de vierde plaats. Samsung vond zijn vertegenwoordiger alleen op de zesde plaats. Het geheel wordt gesloten door de tweede gaming-telefoon op de lijst, Nubia Red Magic is erg ver achter bij de rest.

  1. Black Shark
  2. Vivo NEX S
  3. OnePlus 6
  4. Xiaomi Mi 8
  5. Smartisan R1
  6. Samsung Galaxy S9 Plus
  7. Xiaomi Mi Mix 2S
  8. Samsung Galaxy S9
  9. Sony Xperia XZ2
  10. Nubia Red Magic

Indien de geruchten zullen worden bevestigd in juli zal er een nieuwe leider zijn. De krachtigste versie van de Xiaomi Mi 8 Explorer Edition heeft de klanten geraakt.