Nu lezen
Een overzicht van de Xiaomi Prochain-geur
Xiaomi Prochain

Een maand geleden presenteerde Xiaomi twee luchtverfrissers. Een van hen is Prochain. Het ziet er erg elegant uit, verpakt als een parfum van een gerenommeerd merk. Wanneer we kijken naar de doos "feel the money", zien de ruwe afwerking en de bloemen op het verpakkingsfront er heel mooi uit.

Xiaomi Prochain

Xiaomi Prochain

Xiaomi Prochain

Het product is correct verpakt en er is niets om aan te hechten. De geur in een compartiment en de greep voor het ventilatierooster in de auto ernaast, in het andere compartiment. Na het openen van de doos, kunnen we de handleiding in het Chinees zien. De fabrikant heeft het product vanaf de technische kant aangebracht en het geheel is ingesloten in een metalen behuizing.

Xiaomi Prochain

Xiaomi Prochain

Het apparaat heeft een handleiding, maar een geweldige filosofie bestaat er niet in. Je kunt het op twee verschillende manieren gebruiken. Het apparaat kan op een bureau of ergens anders worden geplaatst en de bovenkant wordt bijgevuld, waardoor de bovenkant naar buiten komt en de geur vrijgeeft. De tweede manier is om twee elementen in de set te gebruiken om de geur aan het rooster te bevestigen. Het hoeft niet in de auto te zitten, het kan aan een ventilator worden bevestigd, schoner, alles dat de geur blaast.

De houder heeft een magneet, deze houdt de geur stevig vast. Je kunt het veilig in de auto bevestigen, er is geen risico dat het valt. Er zouden hele grote gaten moeten zijn op de weg.

Xiaomi Prochain

Xiaomi Prochain

Zie ook
Xiaomi bewegingssensor

Xiaomi Prochain

Het geheel is echter te groot en naar mijn mening ziet het er slecht uit. Ik zou niet graag dagelijks zoiets rijden. Misschien werkt het thuis of op kantoor, ben je nieuwsgierig als met de geur?

Zapach

De geur van de oranjegele Grasse-bloem bevat de zoetheid van anjers. In de eindeloze stroom van beweging voel je de verfrissende atmosfeer van de Middellandse Zee en groene poëzie in de jungleXiaomi

Mijn mening? Het is zwak, ruikt naar een goede geurboom die aan de spiegel hangt. Een vriend zei dat het op een toiletgeur lijkt. Het is niet lelijk, maar het is geen wow-effect. Na zo'n product rekende ik op iets meer, meer dat het Xiaomi is en verpakt als een fatsoenlijke parfum. We krijgen een normale geur van fresheners. Aan de positieve kant, die erg goed is, maar niet in de auto past.

Xiaomi Prochain je kunt hier kopen. Mensen die mij volgen op sociale media weten dat ik ook de tweede geur heb gecontroleerd en alles is duidelijk wat absoluut een betere keuze is.