Handmatige draadloze Xiaomi-stofzuiger - completeren van het geheel

Handheld draadloze Xiaomi-stofzuiger

Xiaomi presenteerde nog een nieuwigheid op het crowdfundingplatform. Xiaomi Mijia Roidmi Handheld draadloze stofzuiger, naam in de naam van cholera, een dergelijke traktatie bij Xiaomi. Dit is de apparatuur die ik lange tijd wilde kopen en ik zocht naar competitie omdat de Chinese gigant die niet in zijn portfolio aanbood. In het begin overwoog ik Dyson uit de V8-serie, maar de prijs boven PLN 2tyty's is te groot voor mij als een stofzuiger die af en toe in huis wordt gebruikt en voor het schoonmaken van de auto, dus des te meer sporadisch. De basis "schoner" voor mij is een volautomatische stofzuiger, Xiaomi Roborock. Ik ging naar de Chinese winkel voor het goedkopere equivalent van Dyson, Dibea C-17. Parameters inferieur maar de prijs is interessant, rond PLN XNUM. Twee weken lang had ik gepland om te bestellen, maar ik liep nog steeds te laat, ik hoopte in het Poolse pakhuis te verschijnen. Ik koop geen Dibei meer, maar ik wacht op Xiaomi, het is bekend # XiaomiPepsze.

Xiaomi Mijia Roidmi Handheld draadloze stofzuiger

Met welke producten wordt het Roidmi-merk geassocieerd? Vooral met auto-apparatuur maakt zenders, auto-laders. Ik heb ook getest Roidmi-bril om te werken op de computer, zeer goed gemaakte apparatuur, ik hoop dat het nieuwe product vergelijkbaar zal zijn. Handheld draadloze Xiaomi-stofzuiger zal voornamelijk worden gebruikt voor het reinigen van de auto en het reinigen van hogere punten in het huis waarmee Roborock niet overweg kan.

Het apparaat is verdeeld in twee delen. In de bovenste is er een 115W en 18500 PA-motor, ter vergelijking Dibea heeft alleen 7000PA, d.w.z. zuigkracht. De ingebouwde batterij heeft een capaciteit van 2500mAh, maakt 55 minuten werk mogelijk, dat is ook meer dan 2x langer dan Dibea. Wanneer u op maximale snelheid werkt, geeft de stofzuiger een geluid van 75dB. Xiaomi Mijia Roidmi Handheld draadloze stofzuiger heeft ook speciale filters ingebouwd in de motorinlaat om huisstofmijt te filteren.

Handheld draadloze Xiaomi-stofzuiger

In het onderste deel bevindt zich een roterende borstel, de "kop" van de stofzuiger kan buigen met 90-graden. Bovendien heeft hij een hoogteaanpassing tot 6,6cm, ideaal voor het reinigen van hogere tapijten. Net als een elektrische dweil heeft de Xiaomi draagbare draadloze stofzuiger ook LED-achtergrondverlichting op het borstelfront.

Xiaomi Mijia Roidmi Handheld draadloze stofzuiger

Slimme functies?

Xiaomi Mijia Roidmi Handheld draadloze stofzuiger maakt via Bluetooth verbinding met de Mi Home-toepassing. In de toepassing zien we het batterijniveau en de vervuilingsgraad die in de filters van de stofzuiger zijn ingebouwd. Net als de concurrentie heeft het Xiaomi-product ook oplaadstations die we aan de wand monteren.

Cena Xiaomi Mijia Roidmi Handheld Wireless Vacuum Cleaner  wynosi 1499 juanów, $238. Jak tylko trafi do sprzedaży, ja na pewno zamawiam.

Auteur: Michał

Geek. Apple en Xiaomi-fan. In mijn vrije tijd voer ik een blog PokolenieSmart.pl