Nu lezen
Verstelbare stoel van 8H en Xiaomi
Verstelbare stoel van 8H en Xiaomi

Het 8H-merk dat al heel lang met Xiaomi werkt, heeft geen nieuw product uitgebracht. Het is gespecialiseerd in fauteuils, bedden en accessoires voor bedden zoals kussens en beddengoed. Persoonlijk heb ik maar één 8H-product en het is maar een kussen. Het heeft contouren om te zorgen voor een goede slaaphouding en werkt waarschijnlijk goed. In de ochtend heb ik geen probleem met nek-, nek- of hoofdpijn. Tijd voor een nieuw product, en het is een verstelbare stoel.

Verstelbare stoel van 8H en Xiaomi

De legeringen zijn gemaakt van grenen hout en het skelet van ijzerlegering, waarvan de taak is om de structuur te versterken en vervorming te elimineren met de tijd van gebruik. Kussens zijn gevuld met katoen om voor de juiste zachtheid te zorgen. De stoel is afgezet met twee Sorona- en Teflon-materialen. Teflon biedt bescherming tegen water, druppels zullen niet doordringen en blijven op het materiaal achter, dus u kunt ze gemakkelijk met een papieren handdoek afvegen.

Verstelbare stoel van 8H en Xiaomi

De stoel kan in de juiste hoek worden gezet. Van 90 graden naar 180 graden. De bovengrens werkt tijdens ontspanning en de lagere tijdens het drinken Xiaomi theedrank en een boek lezen. Daarnaast kan het bovenste gedeelte van de stoel, waar we het hoofd leunen, ook worden aangepast in 5-posities van -10 tot 45 graden. Wanneer we de stoel gebruiken als een bed voor een kort dutje, kan de hoofdsteun worden opgetild en als kussen worden gebruikt.

Verstelbare stoel van 8H en Xiaomi

Verstelbare stoel van 8H en Xiaomi

Zie ook

Het enige dat ik er niet prettig aan vind, is het handvat aanpassen, mijn mening komt niet overeen met de rest. Xiaomi meldt dat het door de Japanner is gemaakt en dat het tijdens langdurig gebruik soepel en stabiel moet blijven. Het is jammer dat het uiterlijk niet zal veranderen.

Verstelbare stoel van 8H en XiaomiDe verstelbare stoel van 8H kost 999-yuan, $ 145. Voor deze prijs krijgen we dezelfde stoel, voetenbank zichtbaar op de foto's kost 329 yuan, 47 $. Het is mogelijk om in een pakket te bestellen en de kosten van de volledige set zijn 1299 yuan, $ 189. De verstelbare stoel is nu te koop in China, het is onbekend of deze buiten zijn territorium zal gaan.

Verstelbare stoel van 8H en Xiaomi Verstelbare stoel van 8H en Xiaomi