Nu lezen
Selfie Stick Xiaomi. Statief ideaal voor video-oproepen.
xiaomi selfie stick

Selfie Stick Xiaomi

Op reizen vaker en vaker in plaats van iemand om een ​​foto te nemen, gebruiken we een selfiestick. Xiaomi heeft het tweede model van zijn greep op de markt vrijgegeven. Deze keer werkt de selfiestick ook in de privacy van je huis.

Selfie Stick Xiaomi is gemaakt van aluminium en rubberen plastic. Stawki, de plaats waar we de afstandsbediening en de plaats voor de smartphone plaatsen is gemaakt van zacht plastic, "van rubber voorzien". Ik heb selfie stok van BlitzWolf en goedkoopste statief camera met Allegro en de plaats waar je de smartphone heeft een robuuste geëxtrudeerde hard plastic, dus mijn Mi5 heeft nu zweren aan de zijkanten van de behuizing, de gebruikte materialen in tripodzie van Xiaomi materiaal zorgt voor een goede grip en gemoedsrust dat de smartphone in blijven perfecte staat. Het handvat is alleen geschikt voor smartphones, camera's sport niet worden gemonteerd. Selfie stok wordt gedraaid door 360stopnii, strek de greep van de smartphone kan 56 om 89mm.

Xiaomi-statief Selfie Stick Xiaomi Statief Xiaomi

We krijgen een afstandsbediening die met onze smartphone communiceert via Bluetooth, het apparaat verschijnt in de Bluetooth-instellingen onder de naam "XMZPG". De afstandsbediening heeft één knop. Het heeft 60mAh-batterijen, die kunnen worden opgeladen via de MicroUSB-poort. De set heeft geen kabel.

Selfie Stick Xiaomi

De composiet selfiestick heeft een zeer compact formaat, slechts 19cm. Zonder problemen past het in de tas of jaszak van een vrouw. Alleen gewicht 152g.

Zie ook
Xiaomi Mi Mix 3

Selfie Stick Xiaomi xiaomi selfie stick

Een zeer interessante optie is om de benen te spreiden, bij uitstek geschikt voor videogesprekken op Skype, FaceTime of elk ander platform dat u gebruikt. Het handvat is stabiel en er bestaat geen gevaar dat het omvalt.

xiaomi selfie stick

De moeite waard?

Als u op zoek bent naar een selfiestick-apparaat van Xiaomi, is dit een uitstekende keuze. De prijs is niet overdreven, momenteel is het in de promotie in de winkel Gearbest.com kost $ 18.99, voor waardevolle 76 PLN zult u geen betere selfie-houder en statief vinden. Het apparaat heeft geen schroeven om de verstelbare elementen vast te zetten. Alles is zo goed uitgerust, is er geen vrees dat de greep begint te draaien onder het gewicht van de telefoon.