Nu lezen
Soundbar Xiaomi, een alternatief voor thuisbioscoop

Xiaomi Soundbar

Ik wacht al een paar maanden op promotie Xiaomi draadloos thuisbioscoop. Het is niet genoeg dat er geen promoties zijn, zelfs de Gearbest-winkel stuurt geen thuisbioscoop naar Polen. Xiaomi presenteerde voor deze nieuwe 7x goedkopere soundbar of een tv die een beter geluid moet bieden dan de luidsprekers die in de tv zijn ingebouwd.

We plaatsen de tv meestal in het midden van de woonkamer, zodat deze niet misvormd kan worden. Op dezelfde manier moet de soundbar die er direct onder staat ook genieten van het oog. Het uiterlijk van het Xiaomi-product is minimalistisch, eenvoudig. Aan de voorkant zit een materiaal van grijze stof. Het geheel is omgeven door een elegant wit kader. Aan de bovenkant zijn er knoppen die verantwoordelijk zijn voor het wijzigen van de geluidsbron en het verhogen van het volume.

Xiaomi Soundbar

Voor wat het belangrijkste is in de soundbar, dat is het geluid dat verantwoordelijk is voor Wang Fuyu, dus ... ik zeg ook veel van die naam. Je hebt 27 jarenlange ervaring in het ontwerpen van audio, dus je weet iets. De Xiaomi draadloze soundbar heeft 8-luidsprekers, waarvan er twee subwoofers zijn. Het totale vermogen van de set is 28W.

Niet alleen Bluetooth

Xiaomi Soundbar

Soundbar ondersteunt Bluetooth in de 4.2-versie, maar het is niet de enige optie om de soundbar met de geluidsbron te verbinden. Er zijn zoveel S / PDIF-aansluitingen, optische, X-segment en 3,5mm mini-aansluitingen. Ik heb een geïnstalleerde Spotify-app op mijn tv, maar die heb ik maar één keer gebruikt - toen ik hem installeerde. Misschien maakt een betere geluidskwaliteit me meer enthousiast om te gebruiken. De Soundbar werkt ook perfect als een Bluetooth-luidspreker voor verbinding met een smartphone.

Xiaomi Soundbar - twee montagemogelijkheden

Xiaomi Soundbar

Zie ook
HIMO V1 Plus verbeterde elektrische fiets

De apparatuur kan met succes aan de muur worden gehangen met behulp van de twee muurpluggen die in de set zijn meegeleverd of op een ladekast onder de tv worden geplaatst. De set bevat ook een voeding en een S / PDIF-kabel om verbinding te maken met de tv om een ​​stabiel signaal te leveren. Er is geen afstandsbediening voor het apparaat, alle wijzigingen aan de geluidsbron kunnen alleen handmatig worden gemaakt. Dus je moet naar de tv gaan, ik herinner me nog steeds de tijden wanneer je het kanaal moest veranderen dat je moest gaan en op de knop drukte, er waren nog geen piloten.

Xiaomi Soundbar

Xiaomi soundbar wordt verkocht in China bij 399 yuan, $ 64. Het is al beschikbaar voor bestelling in de Banggood-winkel, maar de prijs is veel hoger. Als het rond $ 100 verschijnt, neem ik het.

Controleer de laagste prijs voor Xiaomi Soundbar.