Nu lezen
Shampoo en conditioner voor honden en katten, nieuw van Xiaomi
Shampoo en conditioner voor honden en katten

Xiaomi presenteerde en introduceerde vandaag op de markt in China shampoos en conditioners voor dieren, specifiek voor honden en katten. Het product is gemaakt door Ningbo Lepai Daily Necessities Co., Ltd. Xiaomi is verantwoordelijk voor marketing en verkoop.

Shampoo en conditioner voor honden en katten

Xiaomi op uw Youpin-verkoopplatform staat open voor alle bedrijven die een goed product hebben, maar ze hebben geen publiciteit. Vaak lijkt het erop dat zo'n product niets met Xiaomi te maken kan hebben maar niets meer mis en er zijn zulke juweeltjes als vandaag.

Shampoo en conditioner voor honden en katten

Het product is van het merk Clean & Fresh en is gemaakt van plantenextracten die de juiste certificaten hebben verkregen en die onschadelijk zijn voor dieren in 100%. Een speciaal plantenextract moet de vacht sterker maken en het zal drie weken minder vettig zijn. Een mooi glanseffect behouden. De verpakkingscapaciteit is 500ml.

Shampoo en conditioner voor honden en katten

Zie ook
Xiaomi Mijia Fan 1X

Nieuwe producten worden in China verkocht voor 54.9-yuan, $ 8. Ze zijn al beschikbaar, dus ze moeten binnenkort verschijnen in het aanbod van winkels die import naar Europa aanbieden. Iedereen die van plan is om te kopen en wil uw huisdier dat # Xiaamilepsze bewijzen?

Dit is niet het eerste product in het ecosysteem voor honden, het aanbod is al Xiaomi Petbit locator.