Nu lezen
Slaapkamerinrichting van 8H Three, bed- en nachtkastje.

Het financieringsplatform van Xiaomi bevat veel interessante producten. De overgrote meerderheid heeft één belangrijk kenmerk, de kwaliteit van de afwerking. Een noviteit op het platform is een slaapkamer van 8H Tree, met een bed en twee nachtkastjes. Het geheel is gemaakt van massief hout uit de Noord-Amerikaanse bossen. Het product vond vele fans op het crowdfundingplatform omdat het al 1108% van de benodigde hoeveelheid in beslag nam.

Slaapkamerinrichting van 8H Three, bed- en nachtkastjes.

Slaapkamermeubilair is verkrijgbaar in twee kleuren: donker walnoot of licht walnoot. Ze zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, geclassificeerd als klasse A. Hout is verkoold. Met 1000 kg is de 6 gebogen om het comfort van de hoofdsteun te maximaliseren°. Aan de bovenkant is een kleine plank, bij uitstek geschikt om een ​​boek of een bril neer te zetten.

Slaapkamerinrichting van 8H Three

Slaapkamerinrichting van 8H Three

Wat ik het leukst vind, is de minimalistische stijl. Hoge poten bieden voldoende ruimte voor ode Xiaomi roborock-reinigerhij kan zonder problemen opruimen. Het monteren van het bed is heel eenvoudig, er zijn geen apparaten nodig. Onderdelen worden op elkaar gelegd en blokkeren automatisch.

Slaapkamerinrichting van 8H Three

Het nachtkastje bestaat uit twee laden. De eerste, de kleinere is de hoogte 13 cm, de tweede aan de onderkant biedt plaats aan grotere dingen omdat de hoogte 23,6 cm is. Om de slapende persoon niet wakker te maken, hebben de laden een sluitend dempingssysteem.

Zie ook
Een nieuwe muismat

Slaapkamerinrichting van 8H Three

Slaapkamerapparatuur van 8H Three, de afzonderlijke elementen kunnen afzonderlijk worden gekocht. Het nachtkastje was geprijsd in China voor 599 yuan, $ 87. Een bed met een 1,5m-breedte kost 1899-yuan, $ 277. Als u meer nodig heeft voor 1999-yuan, kunt u $ 292 kopen met 1,8m-breedte. De matras is niet inbegrepen.

Slaapkamerinrichting van 8H Three