Nu lezen
XIAOMI 70mai Dash Cam Pro nieuwe recorder met 1944p-kwaliteit

Xiaomi geeft nog steeds om onze auto's en presenteert nieuwe gadgets. In de afgelopen weken werd het gepresenteerd bandenspanning sensoren vandaag is het tijd om de recorder van de auto te verversen. XIAOMI 70mai Dash Cam Pro biedt de hoogste kwaliteit ooit, van alle Xiaomi-recorders.

XIAOMI 70mai Dash Cam Pro

XIAOMI 70mai Dash Cam Pro

De nieuwe recorder is uitgerust met optiek van de Sony IMX335 5MP en kan video opnemen in 1944p-resolutie, d.w.z. 2592 x XUMUM pixels. De beeldhoek is 1944 graden. Met een hogere kwaliteit kunt u nog meer details vastleggen in vergelijking met het vorige model. In het geval van een aanrijding of een ongeval kunnen details van cruciaal belang zijn.

XIAOMI 70mai Dash Cam Pro

De camera maakt een eigen Wi-Fi-netwerk en u kunt op elk moment opgeslagen video's of foto's bekijken. Als ze belangrijk bewijs blijken te zijn, kunnen ze worden overgebracht naar het geheugen van de smartphone. De recorder ondersteunt microSD-geheugenkaarten met een capaciteit van 16 tot 64 GB Klasse 10. Als het geheugen vol is, worden de oude opnamen overschreven.

XIAOMI 70mai Dash Cam Pro

Zie ook
De compacte Cleanfly handstofzuiger komt in de uitverkoop

De nieuwe Pro-versie heeft functies die goed hebben gewerkt in eerdere modellen. Het is uitgerust met een parkeercontrolesysteem en het ADAS-systeem. Het systeem waarschuwt de bestuurder over een toevallige verandering van de rijstrook, een functie die vooral handig is op snelwegen en snelwegen. Het waarschuwt de bestuurder ook wanneer de afstand tot het voorliggende voertuig te klein is. Het is uitgerust met een stemassistent, je kunt het vertellen om een ​​foto te maken of een video op te nemen die in een apart bestand wordt opgeslagen. Net als in het vorige model zal de functie echter alleen in het Chinees beschikbaar zijn

Xiaomi 70mai Dashcam Pro is geprijsd op de Chinese markt voor 349-yuan, $ 51. Het is al beschikbaar in de winkel Banggood

Scroll To Top