Nu lezen
Xiaomi Collodio Mop, een nieuwe dweil voor het reinigen van vloeren

Xiaomi heeft nog een zwabber geïntroduceerd voor vloerreiniging, zoals je kunt zien, de Chinese Reus doet er alles aan om onze huizen schoon te houden. Het aanbod van stofzuigers, moppen en huishoudelijke apparaten wordt steeds rijker. Niet iedereen heeft een autonome stofzuiger nodig die ook de vloer kan wassen, sommigen geven de voorkeur aan eenvoudigere, goedkopere oplossingen. De nieuwe Xiaomi Collodio Mop kost weinig, alleen 69-yuan.

Xiaomi Collodio Mop

Wat kenmerkend is voor de meeste Xiaomi-producten is minimalisme en eenvoudig uiterlijk en dit is ook een dweil. Op het handvat bevindt zich een knop waarmee u de dweiluiteinde met 18o-graden kunt draaien. Dit maakt het gemakkelijker om op gevoelige plaatsen te komen, bijvoorbeeld onder meubels, stoelen. Het reinigingsoppervlak bestaat uit een enkellaags PVA-rubber dat effectief haren en vuil vangt, de lengte is 330 mm. Een speciale rol die werkt met een kracht van ongeveer 60N is verantwoordelijk voor de waterpers.

Xiaomi Collodio Mop

Het tweede belangrijke kenmerk dat vooral behaagt voor mensen die in kleine appartementen wonen, is de mogelijkheid om de dweil te vouwen wanneer deze niet wordt gebruikt om zo weinig mogelijk ruimte in te nemen. Het kan verticaal staan ​​in de speciaal aan de basis bevestigde basis, dan is het alleen 77 mm breed en hoog bij 1470 mm. Xiaomi wil het grootste gebruiksgemak bieden. Het handvat van het handvat was bedekt met schuim om een ​​bepaalde grip te garanderen. De stang was gemaakt van aluminium om een ​​laag gewicht te garanderen.

Zie ook
freefinger 3

Xiaomi Collodio Mop

Xiaomi Collodio Mop is geprijsd in China op 69 yen, $ 10. Winkels die het product van China naar Europa verzenden, moeten ook verdienen, dus het is duurder. De dweil is toegevoegd aan het aanbod van de winkel Gearbest, maar ik raad aan om te wachten op promotie.

Scroll To Top