Xiaomi heeft een financieel rapport gepubliceerd voor het derde kwartaal van het jaar 2018, de resultaten zijn zeer goed. Expansief beleid levert resultaten op, opnieuw legt het bedrijf nieuwe records.

Xiaomi's financiële resultaten voor Q3, 7,3's recordomzet van één miljard USD

Xiaomi's financiële resultaten voor Q3, 7,3's recordomzet van één miljard USD

De omzet in Q3 Xiaomi was 2018 50,8 miljard yuan en een stijging van 49,1% ten opzichte van het voorgaande jaar. De nettowinst in deze periode bedroeg 2,5 miljard yuan en is met 17,3% gegroeid ten opzichte van vorig jaar. De indrukwekkende financiële resultaten van Xiaomi zijn te danken aan de opening van nieuwe verkoopkanalen. Steeds meer winkels openen, ook in Europa. De internationale inkomsten stegen met 112,7% ten opzichte van 2017, en in West-Europa tot 386%. europe love products met het Mi-logo.

Xiaomi klimt langzaam naar de top, het is de vierde producent ter wereld op het gebied van wereldwijde verkoop van smartphones. Zal Xiaomi in 2019 jaar op het podium springen? De tijd zal blijken, de resultaten laten een optimistische blik in de toekomst toe.

De woorden van CEO Lei Jun nadat de resultaten zijn bekendgemaakt:

[su_quote cite = "Lei Jun"] In het derde kwartaal van 2018, met succes gebouwd op het indrukwekkende erfgoed van Xiaomi, heeft het verschillende doorbraken opgeleverd. De strategieën waaraan Xiaomi zich houdt, zoals het versterken van de ontwikkeling van de high-end markt, Bovendien hebben de nieuwe high-potentials van Xiaomi, inclusief de globalisering, een veelbelovend begin laten zien. Bedankt voor al deze prestaties, we zijn zeer zeker over de toekomst van Xiaomi [/ su_quote]