Nu lezen
Xiaomi Mi Bluetooth-nekbandoortelefoon - de beste in zijn klasse

Mi Bluetooth nekband oortelefoon (LYXQEJ01JY)

Meer dan een jaar geleden ik testte de eerste Xiaomi draadloze hoofdtelefoons gericht op actieve mensen. Kortom, het was een zeer zwak product, het verdiende absoluut niet het Mi-logo te hebben. De tijd is rijp voor de volgende generatie, Mi Bluetooth nekband oortelefoon. Vaak weergegeven onder de naam LYXQEJ01JYXiaomi heeft zeker haar huiswerk gemaakt.

Mi Bluetooth nekband oortelefoon

Mi Bluetooth nekband oortelefoon (LYXQEJ01JY)

Samen met de hoofdtelefoon in de set, krijgen we 3-paren rubberen doppen van verschillende grootten + 1-paar gemonteerd in de fabriek. Iedereen zou de grootte moeten aanpassen die geschikt is voor hun oren. Daarnaast is er ook een oplaadkabel en een handleiding. Het product is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en grijs.

Mi Bluetooth nekband oortelefoon
Mi Bluetooth nekband oortelefoon

De hoofdtelefoon is gemaakt van een combinatie van rubber en plastic van goede kwaliteit. Ze zijn mat afgewerkt, dus er zullen geen krassen op ze zijn alsof dit met een hoogglans afwerking is gedaan. Ze hebben een ingebouwde microfoon, gesprekken verlopen probleemloos. De mensen met wie ik sprak, merkten niet het verschil tussen de AirPods en de Xiaomi-hoofdtelefoon. Ze verbinden een smartphone met de 4.1-bluetooth-versie. Als een kleinigheidje, maar de magneet aan beide uiteinden is heel praktisch. Het werkt perfect als we een koptelefoon om onze nek hebben, maar we luisteren momenteel niet naar muziek.

Mi Bluetooth nekband oortelefoon (LYXQEJ01JY)

Knop controle

met behulp van drie knoppen aan de linkerkant kunt u verschillende 9-acties uitvoeren.

De eerste knop van rechts:

  • houd de 3 een seconde lang ingedrukt - schakel de hoofdtelefoon in / schakel de Bluetooth-koppelingsmodus in
  • één keer drukken - stop / hervat het afspelen
  • houd 3 een seconde lang ingedrukt als het apparaat is ingeschakeld - zet de hoofdtelefoon uit
  • wanneer een gekoppelde smartphone overgaat, beantwoordt de oproep door op de knop te drukken
  • wanneer een gekoppelde smartphone overgaat, wordt de oproep geweigerd als u de knop ingedrukt houdt

Middelste knop:

  • indrukken - het volume verlagen met 1
  • ingedrukt houden voor één seconde - nummer van de vorige / vorige

Linker knop:

  • indrukken - verhoog het volume met 1
  • ingedrukt houden voor een seconde - volgend nummer

Naast de knoppen is er een LED, informeert over de Bluetooth-koppelingsstatus, laag batterijniveau. Het licht ook op wanneer de hoofdtelefoon is aangesloten op het opladen.

Batterij

Wyposażone zostały w akumulator o pojemności 137 mAh, która zapewnia do 8 godzin odtwarzania muzyki lub 200 godzin w trybie gotowości. Het opladen vindt plaats via de micro-USB-poort achter de eindkap. Volledig opladen duurt twee uur. Bovendien bestaat de mogelijkheid om het batterijpercentage te vermoeden met een smartphone.

Geluidskwaliteit

Ik luisterde alleen naar muziek via de standaardinstellingen op de iPhone, ik heb geen equalizer gebruikt. Geluidskwaliteit voor mij erg goed, schoon. Absoluut beter dan AirPods van Apple, dat ik dagelijks gebruik. De bassen zijn, maar de Mi Bluetooth nekband oortelefoon heeft geen kunstmatig overwonnen bas zoals het is in Beats-producten. Sebix en fans van Dub Dub zullen waarschijnlijk teleurgesteld zijn, omdat het goed voor me is. Zoals het zou moeten zijn. Zelfs bij het maximale volume houden de koptelefoon een helder geluid. Zowel lage als hoge tonen.

Zie ook
Viomi waterverwarmer

De hoofdtelefoon geeft bij gebruik niet veel lawaai. De volgende persoon in de bibliotheek zal het horen, maar in alledaagse situaties kun je naar het stadsverkeer luisteren zonder zorgen van Akcent. Door Je Groene Ogen zullen mensen je niet vreemd aankijken. De isolatie van de omgeving is erg goed, ze hebben geen actieve ruisonderdrukking, maar wanneer we de muziek gelijkmatig inschakelen, zullen we de mensen niet horen.

Gebruiksgemak

Sport-koptelefoons zijn voornamelijk bedoeld voor hardlopers, in dit geval zal het nieuwe Xiaomi-product heel goed werken. De nekband is zeer comfortabel. Het is bijna onmogelijk om te voelen dat het op de achterkant van de nek zit, het hele ding weegt alleen 40g. Ik gebruikte de LYXQEJ01JY-hoofdtelefoon voor 2 uur en mijn oren deden geen pijn. Tijdens het hardlopen viel de hoofdtelefoon niet uit, de elastiekjes kwamen niet uit de oren zoals in de vorige editie. Ik gebruikte de koptelefoon ook in de sportschool, tijdens het knijpen, deadlift, zullen alle bochten erg goed werken. Ik heb geen bezwaar, alleen tijdens squats storen omdat ze op de achterkant blijven. Je kunt altijd de halter laten zakken.

Sommering

Als ik de koptelefoon van de vorige generatie kocht, raadde ik dat af naar Ik raad de nieuwe versie aan. Ik heb momenteel thuis AirPodsy, BeoPlay H8 en LYXQEJ01JY. Als ik moest kiezen welke het beste bij mij past, geleid door de geluidskwaliteit / gebruikscomfort, zou ik Airpods kiezen. Alleen en uit, omdat hun gebruiksgemak compenseert voor slechter geluid. Als Apple Airpods niet zou laten zien, zou ik dat wel zijn tevreden met Xiaomi-hoofdtelefoonsdie 3x goedkoper zijn. Naar mijn mening zijn dit de beste hoofdtelefoons die je kunt kopen voor ongeveer $ 60. Het enige minpuntje is berichten tijdens het koppelen in het Chinees.

Mi Bluetooth nekband oortelefoon zijn beschikbaar in de winkel Gearbest.com

Scroll To Top