Nu lezen
Xiaomi Mi Gaming Set - hoofdtelefoon voor gamers
Xiaomi Mi Gaming Set

Xiaomi Mi Gaming Set

De afgelopen weken is de Chinese gigant zwaar betrokken bij de wereld van virtueel entertainment, en meer specifiek in de wereld van games. De Xiaomi-aanbieding heeft al een toetsenbord en een muis voor spelers. Twee andere nieuwe producten zijn onlangs verkocht, een Black Shark-gamesmartphone en een gaming-laptop. Ik heb ook een laptop besteld als iemand nieuwsgierig is en er verschijnt een blogbericht. Het voltooien van de gehele portfolio voor spelers is een nieuw product dat in de verkoop is gegaan, Xiaomi Mi Gaming Set.

Xiaomi Mi Gaming Set

Xiaomi Mi Gaming Set

De hoofdtelefoon heeft een composietmembraan van 40 mm Graphene en het 7.1 Virtual Surround-geluidssysteem, zodat de speler zich kan onderdompelen in virtual reality. Naar mijn mening is een heel groot pluspunt het gebruik van twee microfoons, een voor het verminderen van omgevingsgeluid en de andere voor conversaties.Xiaomi Mi Gaming Set

Zie ook

Tijd voor de grootste naar mijn mening minus, dit is mijn "afwijking" sinds ik Airpodsy van Apple heb. Ze hebben mijn manier van hoofdtelefoongebruik dramatisch veranderd, hun mobiliteit en ingenieuze integratie met de gebruiker is een zeer aangename ervaring. Xiaomi Mi Gaming Set heeft geen Bluetooth-connectiviteit, het is noodzakelijk om de kabel, Jack 3,5mm of USB aan te sluiten. Het irriteerde me altijd, want ik moest even opkomen om iets te bereiken, en het snoer was verslaafd aan alles wat mogelijk was. Via de USB-poort kunnen we de headset configureren voor onze behoeften, Xiaomi levert hiervoor speciale software om de geluidskenmerken te wijzigen. U kunt ook de kleur van LED-verlichting aan beide kanten van de hoofdtelefoon wijzigen.

Xiaomi Mi Gaming Set

Xiaomi-spelers zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in China. Het product was geprijsd op 349 yuan, $ 55.