Nu lezen
Xiaomi Radio Online - een mini-radio met een aanraakscherm.
Xiaomi, ik heb een radio

Xiaomi Radio Online

Xiaomi Radio Online is een klein apparaat waarmee u in draadloze technologie kunt luisteren naar traditionele radio- of muziekstreaming vanaf uw smartphone. De radio heeft geen ingebouwde batterij, deze moet permanent zijn aangesloten op de 5V-voeding. Gebruik gewoon de oplader van de telefoon, sluit de USB-poort van de computer aan of u kunt powerbank toepassen. Hoe werkt Mini Radio Online van de Chinese producent Xiaomi?

Ik heb Xiaomi Radio Online besteld voor ongeveer 20 $ in de Gearbest-winkel. Om de radio te bedienen, heeft u een slimme thuisbasis nodig bij Xiaomi. Ik ontving het pakket in minder dan vier weken. In het midden van de doos vindt u een radio, een micro USB-USB-kabel voor het verbinden met de radio. De spreker is MONO. De radio heeft de afmetingen 8,3 x 8,3 x 5 cm. Gewicht bijna 170 gr. RMS 2W. De radio heeft één knop waarmee u van de ene naar de andere zender kunt gaan. Er is ook een onzichtbaar aanraakpaneel aan de bovenkant van het apparaat waarmee u het volume kunt regelen en het afspelen tijdelijk kunt hervatten en hervatten. De diode aan de achterkant van de behuizing geeft aan of het apparaat van stroom wordt voorzien.

Xiaomi Radio Online

Xiaomi Radio Online

Xiaomi Radio Online

Xiaomi Radio Online


Presenteer hoe het proces van het koppelen van de radio op het Android-systeem eruit ziet.

Xiaomi, ik heb een radio
Handmatig afstemmen van de radio
xiaomi slimme radio
Radio reset
xiaomi mi radio
Het proces van verdamping

Sluit Xiaomi Radio aan op het stopcontact. We schakelen de Mi-starttoepassing in. Het product moet zichzelf als een nieuw product vinden, er verschijnt een melding op de telefoon. Zo niet, dan voegen we het product uit de lijst toe door op de knop Toevoegen in de rechterbovenhoek te drukken. Als op het scherm van de smartphone een bericht wordt weergegeven zoals in de middelste afbeelding, reset u het apparaat door op de knop te drukken met behulp van een punaise om de simkaarten te trekken, die zich naast het Micro SIM-slot bevinden. We geven het wachtwoord aan Wifi en na een tijdje is de radio gekoppeld aan onze telefoon. We hebben de mogelijkheid om het in te stellen als een afzonderlijke snelkoppeling op het bureaublad van uw telefoon of om het in te schakelen vanuit de Mi-starttoepassing in de productlijst. Standaard kan de radio alleen Chinese radiozenders afspelen. Om onze lokale zenders te horen, moeten we ons eraan houden deze gids. Het gaat om het wijzigen van DNS in een router of telefoon met ROOT, zolang dit de enige mogelijkheid is om Poolse radiostations te horen.

We gaan door het menu en zoeken naar ons eigen station en voegen het toe als favoriet. Terugkeren naar de hoofdpagina van de applicatie, we kunnen de toegevoegde stations zien. We kunnen schakelen tussen hen in de toepassing of via de rode knop op de behuizing. Door het station naar het volgende station. Het aanraakscherm werkt als een volume-verhoging / -verlaging. Van links naar rechts passeren we een vinger en maken deze luider. Stiller, van rechts naar links. Tikken in het midden van het paneel maakt ons Pauza. Herhalen is spelen. Hetzelfde kan gedaan worden in de applicatie. In de applicatie kunnen we ook de timer, radio op tijd instellen.

Zie ook
Viomi waterverwarmer

Xiaomi Mi Radio
Aan / uit-indicator in de Mi Home-toepassing

Xiaomi Mi Radio werkt ook als een externe luidspreker via de Airplay-service, we hebben een MI-telefoon nodig voor gebruik. Vervolgens wordt onze muziek van de telefoon op het apparaat afgespeeld. Wij ontkoppelen de radio niet van de stroomvoorziening, deze moet altijd verbonden zijn met Wifi. We sluiten ze door de aan / uit-indicator in de toepassing te verplaatsen of op het aanraakscherm te drukken.

Voor nu lijkt het product van Xiaomi op een gewone radio, dus wat maakt Smart?

We kunnen de radio verbinden met b.v. Smart Switchem in- / uitschakelen (afspelen, pauzeren), volgende / vorige zender, luider / stiller zonder de telefoon. Ik heb ingesteld als Afspelen / Pauze op 1 klik en het werkt goed. Ik heb een set in de badkamer en wanneer ik naar Radio wil luisteren terwijl ik een bad neem, schakel ik het in. We kunnen ook Radio verbinden met bewegingssensor. De gedetecteerde beweging activeert de radio. Als we de radio op deze scène in de badkamer zetten, kan elke toegang tot de badkamer 's nachts wakker worden kamergenoten. Tenzij je op bepaalde tijden een timer instelt om te werken.

xiaomi mi radio
Beschikbare opties bij het maken van scènes
mi slimme thuisradio
Voorbeeldconfiguratie
xiaomi slimme radio
Poolse radiostations
xiaomi slimme radio
Radio-interface

Sommering

Ik denk dat we voor ongeveer 20 $ een mooi apparaat krijgen, van goede materialen, om thuis naar muziek te luisteren, bijvoorbeeld een badkamer of een slaapkamer. We zullen thuis geen disco maken omdat dit product er niet voor gemaakt is. De mogelijkheid om scènes te maken, bijvoorbeeld, zet de radio automatisch aan als we de kamer binnenkomen en uitschakelen als er geen verkeer wordt gedetecteerd door 5 min. We moeten niet vergeten dat we een Smart Gateway van Xiaomi moeten hebben om het apparaat te laten werken.

Ik heb Xiaomi Radio Online gekocht in de winkel Gearbest.com voor ongeveer 20 USD.