Nu lezen
Xiaomi Mijia Giiker Super Cube - moderne rubik's cube

xiaomi mijia giiker super kubus

Toen ik voor het eerst de grafische kaart zag die het nieuwe Xiaomi-product aankondigde, dacht ik dat het een introductie was in de promotiecampagne van nieuwe hoofdtelefoons. Ik heb onlangs geïnformeerd over het opzetten van samenwerking met Xiaomo, nu besloot de Chinese reus om samenwerking met Giikier tot stand te brengen. Xiaomi Mijia Giikier Super Cube is een ander product op het clow-back platform en dit zijn geen koptelefoons, maar een interactieve rubik's cube. Ik denk dat elke persoon een Rubiks kubus associeert, misschien is het nooit gelukt, maar het heeft zeker betrekking op uiterlijk. Het is een geometrische puzzel waarin je alle identieke kleuren op één pagina moet zetten. Giikier besloot om veel sensoren in het apparaat te bouwen en het te integreren met de mobiele applicatie.

xiaomi rubik's cube

Een nieuwe manier om oude dingen te krijgen

Rubiks kubus is geen probleem? proberen Xiaomi Mijia Giiker Super Cube. Op het eerste gezicht lijkt het op een rubik's cube. Negen elementen aan elk van de zes zijden van de kubus. Giikier heeft echter andere kleuren dan het prototype: roze, blauw, wit, geel, oranje en groen. Echte wijzigingen verbergen het interieur van de nieuwe kubus, positiesensoren en batterij. De oplaadmethode is heel origineel, je moet een speciale koptelefoon opzetten. De fabrikant verklaart dat de batterij 30 dagen zal duren voor een uur dagelijks gebruik en in de standby-modus maximaal drie maanden kan wachten.

xiaomi mijia giiker super kubus

Zie ook
Xiaomi Mijia Fan 1X

De positiesensoren sturen in realtime gegevens via Bluetooth naar een speciale smartphone-applicatie. Versies voor fruittelers en banketbakkers zijn beschikbaar. De applicatie biedt kleine minispellen waarin we reflexen en geheugen kunnen oefenen. Een andere interessante applicatieoptie is het interactief leren van snel op te leggen kubussen. Je zult de recordhouder van het Guinness-boek niet verslaan, maar de blokjes met gevoel ontwikkelen, niet voor odpieprz en misschien zal het werken.

Xiaomi Mijia Giiker Super Cube is geprijsd in China op 99-yuan, net onder $ 16. De kubus is verkrijgbaar in de winkel Banggood.com ik na AliExpress.