Nu lezen
Xiaomi Mijia MIIIW is een nieuw multiplatform-toetsenbord

Er zijn veel interessante, vaak innovatieve producten op het financieringsplatform van Xiaomi. Ik kan niet iedereen zelf voorstellen. Ik probeer de meest interessante dichterbij te brengen. Het merk Mijia is een van de belangrijkste merken in de Xiaomi-portfolio, in samenwerking met MIIIW presenteerde het een nieuw draadloos toetsenbord onder de naam Bluetooth Dual Mijia MIIIW-toetsenbord, het is een multiplatform-product. Het kan werken met zowel computers uitgerust met Windwos en macOS. Dat is niet alles omdat het ook werkt met mobiele apparaten met iOS en Android.

Er is dan al één MIIIW-product beschikbaar voor aankoop wasmachine met inductief laden bijv. smartphone, ik heb besteld en wacht tot het mij bereikt.

Xiaomi Mijia MIIIW

Xiaomi Mijia MIIIW

Het nieuwe MIIIW-toetsenbord meet 408 mm x 143 mm x 23,5 mm en weegt 897g. Het heeft een originele uitstraling, de knopen zijn rond, ik ben gewend om vierkant te maken. Het heeft een klassieke en minimalistische witte kleur met aluminium sierelementen. 104-sleutels in de QWERTY-standaard zijn beschikbaar voor de gebruiker. De toetsen bewegen naar een diepte van 1,5 mm.

Xiaomi Mijia MIIIW

Ik ben erg blij met de multiplatformiteit van het nieuwe apparaat, dat kan werken met Windows, macOS, Android en iOS. Ik kocht een groot beeldscherm omdat ik werd gestoord door te weinig werkruimte op laptops. Ik gebruik de 15- en MacBook Pro 13-laptop van de Xiaomi Pro, het toetsenbord dat beide systemen ondersteunt, zal een zeer goede en praktische oplossing zijn. Op het toetsenbord bovenaan, naast de F12-knop, zijn er knoppen om communicatiemethoden te beheren, ik kan niet wachten tot het kan worden getest. Het toetsenbord kan worden aangesloten via bluetooth of een speciale ontvanger die in de USB-poort is gestoken.

Zie ook
De Youpin bloeddrukmeter

Xiaomi Mijia MIIIW

Aan de onderkant zitten rubberen voetjes die zorgen voor een stabiele positie. De hellingshoek is 6-graden voor optimaal typen. Hij wordt aangedreven door twee R6-batterijen, traditionele 1,5V-sticks. De prijs in China is 249 yuan, $ 36. Zodra je de kans krijgt om iets te kopen dat ik zeker zal kopen, is het jammer dat het niet eerder werd gepresenteerd omdat ik vandaag Magic Keyboard en Magic Mouse heb besteld ..

Xiaomi Mijia MIIIW