Nu lezen
Xiaomi Mijia Quartz horloge beoordeling
Quartz Xiaomi horloge [uitpakken]

Het kwartshorloge van Xiaomi is al een maand bij me. Gedurende deze tijd lukte het me om het klassieke maar een beetje slimme horloge van Xiaomi te leren kennen. De Xiaomi Quartz Watch kan worden omschreven als een hybride, zoals ik al zei, het is een combinatie van traditie en moderniteit. Traditionele horloges verdwijnen langzaam uit de markt, de omzet daalt. De neerwaartse trend is zichtbaar tabel. Zelfs de grootste Zwitserse horlogemakers volgen tech

ologie en bieden klanten de mogelijkheid om 'slimme' horloges te kopen.

Xiaomi Mijia Quartz horloge

Xiaomi Mijia Quartz horloge

Het Xiaomi-product heeft een minimalistische uitstraling, de afmeting van de envelop is 40 mm. Het is vergelijkbaar met het horloge gepromoot door 90% van de modebloggers wiens naam begint met D. Mijia Quartz Watch heeft niet de secondewijzer, alleen uur en minuut. Binnenin is het grote schild kleiner, wat het aantal stappen gedurende de dag weergeeft. De schaal eindigt met 20 000-stappen. Tijdens de testperiode kon ik de meter niet "sluiten", het meeste dat ik had over 16 000. Aan de rechterkant is de enige knop die wordt gebruikt om koppelen met een smartphone aan te roepen. Het horloge heeft een snelle vervanging van de riem, schuif de vergrendeling eenvoudig opzij en de riem is verwijderd.

Xiaomi Mijia Quartz horloge

Het quartz horloge is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, blauw en grijs. Ik besloot om een ​​grijze te kopen, en zoals ik schreef tijdens het uitpakken, denk ik nog steeds dat het meer de kleur van een vrouw is. Sommige mannen zeiden dat het leuk was, iedereen heeft zijn eigen smaak. Als ik weer een beslissing zou kunnen nemen, zou ik een zwart model kiezen. Elke versie heeft een lederen riem met een breedte van 20mm. Het was gemaakt van koeienhuid en ik moet zeggen dat het van zeer goede kwaliteit is, delicater dan in Amazfit 2S. Als de kleuren niet overeenkomen, kunt u elke andere riembreedte 20 mm kopen en deze binnen enkele seconden vervangen.

Waterbestendigheid van het horloge

De voorkant was gemaakt van mineraalglas. Om voldoende zichtbaarheid te garanderen, is het glas gecoat met een antireflectiecoating, de lichttransmissie is 93%. Het mineraalglas is elastischer dan het saffierglas, waardoor het beter bestand is tegen scheuren, wat niet moeilijk is in het dagelijkse horloge. De behuizing is gemaakt van 316L roestvrij staal, het is bestand tegen krassen en corrosie. Na een maand gebruik ziet mijn kopie er als nieuw uit. Het horloge passeerde duurtesten bij extreme temperaturen van -40 graden tot + 70 graden. Ik heb mijn wacht een maand lang niet genomen en ik kan vol vertrouwen zeggen dat het water niet verschrikkelijk is.

Tijd voor de belangrijkste, slimme functies

Xiaomi Mijia Quartz horloge

Xiaomi Mijia Quartz horloge

Het horloge ondersteunt intelligente functies zoals tijdsintervallen, stappen, tijdzones, een herinnering voor oproepen of een wekker. Tijdsintervallen zijn de trillingen van een bepaald aantal minuten, het horloge trilt bijvoorbeeld elke twee uur zodat we even loskomen van het werk voor de computer. In de toepassing is er een keuze uit vele steden uit verschillende hoeken van de wereld, met één klik kunt u de tijd op het horloge wijzigen die van kracht is op een bepaalde plaats in de wereld. In de verbindingsherinneringsoptie kunnen we 10-contactpersonen van de telefoon definiëren, als een van hen ons belt, begint het horloge te trillen. Ik zou de wekker meer als een curiositeit behandelen, de trillingen zijn te zwak om wakker te worden. De wekker zal meer werken wanneer hij u overdag aan maaltijden herinnert.

Xiaomi Mijia Quartz horloge

Zie ook

Xiaomi Mijia Quartz horloge

Het meten van stappen telt, de functie zelf werkt goed. Op de wijzerplaat van het horloge kunnen we controleren hoeveel stappen we vandaag al hebben gemaakt, en in de applicatie zijn meer gedetailleerde gegevens beschikbaar - zoals de afgelegde afstand of het aantal verbrande calorieën. Statistieken kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijks worden bekeken. Stappenteller heeft één nadeel, heeft niet teveel cache. De dagelijkse stappen om middernacht worden gereset en het horloge onthoudt de gegevens van 2-3 dagen. Zoals je kunt zien in mijn wekelijkse grafiek zijn er hiaten, ik heb het horloge niet lang gesynchroniseerd en de gegevens zijn verloren gegaan. Als u er zeker van wilt zijn dat u uw stappen niet verliest, raad ik aan om elke dag vóór het slapen gaan te synchroniseren. Het nadeel is dat de verzamelde gegevens niet kunnen worden verbonden, bijvoorbeeld met de gezondheidstoepassing op de iPhone.

Samenvatting, voor wie is het quartzhorloge van Xiaomi?

Naar mijn mening past het horloge perfect voor vrouwen. Het past beter in een delicate hand en pols. Tegenwoordig dragen veel vrouwen Mi Banda om het aantal stappen overdag bij te houden. Het Xiaomi-quartzhorloge op je hand zal er zeker veel beter uitzien en zal ook dagelijkse activiteit vertonen. De partner zal zeker blij zijn met zo'n geschenk.

Xiaomi Mijia Quartz horloge kan in de winkel worden gekocht Banggood

Quartz Xiaomi horloge [uitpakken]