Nu lezen
Xiaomi Mijia Small Silent AI Camera - een nieuwe manier om een ​​selfie te maken.

Xiaomi Mijia kleine stille alcamera

Xiaomi heeft al veel camera's in zijn aanbod. Onlangs op het crowdfundingplatform gepresenteerd, is het de kleinste camera in de portefeuille van de Chinese gigant. Xiaomi Mijia Small Silent AI Camera heeft het record gebroken en is uitgegroeid tot het meest ondersteunde product onder camera's, en bereikt financiering met 1300%. Wat is er speciaal? Bewegingscontrole, de mogelijkheid om op vrijwel elk oppervlak te bevestigen.

Xiaomi Mijia Small Silent AI Camera is gemaakt door Xiaomo, het is een nieuw bedrijf dat al een lange lijst met Xiaomi-partners invoert. Wat is het nieuwe product om de markt te veroveren? De camera moet onze gewoontes veranderen, hoe we selfie- en groepsfoto's maken. Het product is gericht op het slaan van jonge mensen.

https://wp.me/p8gUZF-1mX

Het Xiaomo-product is een kleine, onafhankelijke camera die ondanks zijn kleine formaat zeer interessante functies heeft. Afmetingen zijn 47 x 47 x 27 mm en 65g-gewicht. Hij past gemakkelijk in uw zak en we kunnen u overal mee naartoe nemen. De set bestaat uit twee delen, een camera en een speciale pad om de camera op veel oppervlakken te bevestigen. De onderkant van de camera heeft een magneet die de basis "aantrekt". Het brein van het Xiaomo-product is de quad-core SoC Cortex A53-processor met 1,35 GHz-kloksnelheid. En met de ogen, de lens die door Samsung is geleverd, heeft 13 MPX en de f / 2.2-sluiter. Het ingebouwde geheugen is 8GB, daarnaast kan het worden uitgebreid met een microSD-kaart. De batterij heeft een capaciteit van 910mAh en maakt 2-opnametijden of 3,5-uren stand-by mogelijk, wachtend op onze gebaren. De oplaadtijd van de batterij is maximaal drie uur.

De magie van gebaren

Xiaomi Mijia Small Silent AI Camera heeft natuurlijk een speciale applicatie om de camera te bedienen, verbinding te maken via Wi-Fi, maar er is een betere manier om te besturen en foto's te maken. De camera kan beweging detecteren, het gezicht herkennen en vooral gebaren!

Xiaomi Mijia Small Silent AI-camera is geprijsd op 349-yuan, 55-dollars. We tellen minder dan PLN 10.000 voor ons. Grote winkels hebben gemerkt hoe woedend de camera en de winkel zijn Gearbest heeft al een pre-ordercamera. Het moet eind april beschikbaar zijn.

Xiaomi Mijia kleine stille alcamera controleer de laagste prijs.

Bekijk reacties (0)

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top