Nu lezen
Xiaomi Mijia Super Soco Cu - elektrische scooter Xiaomi!

Xiaomi Mijia Super Soco Cu

Scooter Xiaomi is de perfecte uitrusting voor het lente / zomerseizoen. Na het veranderen van de software, bereikt hij de kracht van 1000W en de snelheid van 32km / u, de mijnen van de fietser zijn van onschatbare waarde als ze achterblijven. Vandaag presenteerde Xiaomi nog een nieuwigheid op warme dagen, een product waar ik al heel lang op wacht. Het is echter niet bekend of een winkel naar Polen gaat .. Ik hoop het! Xiaomi Mijia Super Soco Cu, of Xiaomi elektrische scooter. De Chinese gigant werkt samen met het jonge Franse bedrijf Super Soco.

Xiaomi Mijia Super Soco Cu

Xiaomi Mijia Super Soco Cu

De scooter raakte vandaag het crowdfundingplatform, het is in 100% elektrische scooter. Het zal beschikbaar zijn in verschillende kleuren: wit, rood, bruin en grijs, en verschillende versies gemarkeerd met CU1, CU2 en CU3. Aan de voorzijde bevindt zich een camera die de weg vastlegt in 1080P-kwaliteit met een groothoek 138stopni. Net als de DVR's van de Xiaomi-auto, verbindt dezelfde camera aan de voorzijde van de scooter via Wi-Fi met de telefoon om de opnames te bekijken of te downloaden.

Xiaomi Mijia Super Soco Cu

Ik vond het dashboard erg leuk, het is minimaal en elegant. Voor betere zichtbaarheid is het gebogen in een hoek van 150 graden. Het presenteert, onder andere, snelheid, laadstatus van de batterij, meldingen over fouten. Het geheel wordt aangevuld met LED-verlichting, met een automatische schemeringssensor. Verlichting alleen in de schemering. De beste versie van CU3 heeft accumulatoren waarmee 120km kan worden overwonnen, de volledige oplaadtijd is 7 uur. Ter vergelijking, het bereik van de goedkoopste versie is 80km. De batterijen bevinden zich onder de stoel en wegen 10kg, zijn ontworpen om bestand te zijn tegen 5-jaren en maken 600-oplaadcycli mogelijk. Xiaomi Mijia Super Soco Cu is ook uitgerust met het "KERS" -systeem, een automatisch energieterugwinningssysteem wanneer we de gaspedaalhendel loslaten, net als in het geval van een scooter. Xiaomi is de veiligheid niet vergeten, de scooter heeft een dubbele schijfrem en EBS-technologie. De scooter heeft twee opbergvakken, een onder de stoel en de andere onder het stuur. Het is ook uitgerust met een USB-poort, lang genoeg voor het opladen van een smartphone of andere apparaten.

Xiaomi Mijia Super Soco Cu

Zie ook
HIMO V1 Plus verbeterde elektrische fiets

Natuurlijk, net als bij andere Xiaomi-apparaten die worden gebruikt om te bewegen, heeft de scooter zijn smartphone-app. Informeren over het resterende batterijbereik, het aantal afgelegde kilometers. De applicatie stelt je ook in staat om de scooter op elk moment te lokaliseren, in geval van diefstal kun je op de kaart kijken waar onze spullen zijn.

Xiaomi Mijia Super Soco Cu

De prijzen voor de elektrische scooter Xiaomi zijn als volgt: CU1 kost 4888-yuan, $ 775 en stelt u in staat om op 80km te rijden. De volgende versie is CU2 - de kosten van 5988-yuan, $ 949 bereikt het bereik van 100km. De krachtigste beschikbare variant zijn de kosten van 7288-yuan, $ 1155 en 120km-bereik. Alle drie versies verschillen alleen in de capaciteit van de batterij, de andere apparaten hebben hetzelfde. De verkoop start op 24 mei.