Nu lezen
Xiaomi Mijia Tonfon draadloze impact

Xiaomi Mijia Tonfon draadloze impact

Wat de gereedschappen betreft, bood Xiaomi alleen precisie-schroevendraaiers. ik heb Wowstick 19 in 1 en hij mist wat kracht. Xiaomi vertrok naar onontdekt water en breidde zijn portfolio uit met een nieuw product. Ze vond haar weg naar het crowdfundingplatform draadloze klopboormachine Xiaomi Mijia Tonfon Wireless Impact. Het product is gemaakt door Tonof en heeft al 347% van de benodigde hoeveelheid bereikt.

Xiaomi Mijia Tonfon draadloze impact

Ontwerp verschilt niet van andere dergelijke apparaten op de markt. Maatregelen 20 cm x 7,5 cm x 21,5 cm en weegt 1,2 kg met de batterij. Het heeft drie werkmodi. Het werkt allebei als schroevendraaier, boor en hamerboor. Afhankelijk van de functie die we willen gebruiken, moeten we schakelen. De 12V-batterij heeft een 2000 mAh-capaciteit. Het opladen vindt plaats door de batterij in een speciale database te plaatsen en neemt slechts 50 minuten in beslag. Het koppel is 25 nM.

De accuschroevendraaier heeft LED-dioden. Zij-LED's geven het huidige batterijniveau aan. De kopdiodes zullen het werkgebied verlichten. Tonof arriveert met verschillende HSS-boren en verschillende bits voor schroevendraaiers.

Xiaomi Mijia Tonfon draadloze impact

Zie ook
Xiaomi Carrobot HUD

Draadloze accuboormachine Tonof is geprijsd op 199-yuan, $ 31. Verzending naar de eerste mensen die het apparaat op het crowdfundingplatform hebben besteld, begint op augustus 4.

Xiaomi Mijia Tonfon draadloze impact

De inzending van vandaag komt uit de serie - product zoals elk ander bedrijf, maar Xiaomi is een must-write! Ik besloot om een ​​ambitieus doel te stellen om alle producten die naar de markt gaan te beschrijven en soms zullen dergelijke parels zoals de schroevendraaier van vandaag gebeuren. Als je niets wilt missen, is het het beste abonneer u op de nieuwsbrief lub volg sociale media.

Scroll To Top