Nu lezen
Xiaomi Mijia Walkie Talkie - terugkeer van het hiernamaals

Xiaomi Mijia Walkie Talkie

Xiaomi Mijia Walkie Talkie, herinner je je nog steeds Walkie Talkie? De tijd van haar heiligheid is al lang voorbij, Xiaomi besloot de legendarische manier van communiceren op te frissen.

Als u veel reist op plaatsen waar geen mobiele dekking is en u constant contact wilt hebben en niet ergens verdwaalt op een afgelegen plek, zal Xiaomi Walkie Talkie u helpen. Xiaomi heeft een nieuwe professional geïntroduceerd omdat het een apparaat definieert voor contact buiten het bereik van mobiele netwerken.
Walkie Talkie Xiaomi heeft een LCD-scherm. De functies, afgezien van communicatie, zijn FM-radio die werkt in het bereik van 87 tot 108 MHz en die werkt, zelfs zonder de uitzending te onderbreken wanneer contact wordt opgenomen met de afzender. Het heeft ook de mogelijkheid om te communiceren zonder uw handen af ​​te zetten, zodat u niet op een knop hoeft te drukken om een ​​gesprek te starten.
Het werkt op 409MHz-frequenties - 410MHz - 20-kanalen. De operationele afstand is 10 km in de open ruimte en 6 km in het stedelijk gebied. Ingebouwde 2600mAh-batterij. Het apparaat kan maar liefst 8 dagen stand-by staan ​​en bij continu gebruik 17-uren bereiken. Het heeft een Micro USB-ingang - en je kunt Powerbank gebruiken om op de route op te laden. Afmetingen 20 cm x 5,4 cm x 2,4 cm.
Dankzij de ingebouwde Bluetooth hebben we een voorbeeld in de telefoon dankzij een speciale applicatie voor de locatie van vrienden die apparaten gebruiken.

Zie ook

Xiaomi Mijia Walkie Talkie is verkrijgbaar in wit of zwart. De taal op het apparaat is helaas alleen Chinees. Het apparaat is verkrijgbaar in de winkel Gearbest.com, prijs 49,99 $ voor deze prijs krijgen we een apparaat.

Scroll To Top