Nu lezen
Xiaomi Mijia Yeelight Smart Eye Protection Lamp Pro
Xiaomi Mijia Yeelight Smart Eye Protection Lamp Pro

Xiaomi Mijia Yeelight Smart Eye Protection Lamp Pro

Aan het begin van het jaar kondigde Yeelight aan dat het nieuwe producten zal presenteren in het tweede kwartaal van dit jaar. Vandaag is de dag dat de Xiaomi-partner die met verlichtingsproducten te maken heeft een nieuw product presenteert, hier is de Xiaomi Mijia Yeelight Smart Eye Protection Lamp Pro. De nieuwe versie van de bureaulamp moet zorgen voor het gezichtsvermogen, met name het netvlies dat in het bijzonder wordt blootgesteld aan blauwe LED-diodes.

Xiaomi Mijia Yeelight Smart Eye Protection Lamp Pro

Xiaomi Mijia Yeelight Smart Eye Protection Lamp Pro

Persoonlijk gebruik ik een andere bureaulamp Xiaomi met een minimalistische, moderne uitstraling. De nieuwe lamp heeft ook een modern ontwerp, maar deze keer is deze geheel gemaakt van metaal, geen plastic. Dankzij het gebruik van metalen materialen, zal het ook werken in kantoren in een klassieke stijl. Aan de bovenkant bevindt zich een "kop" met een diameter van 20cm. De basis is breed genoeg en zwaar om een ​​goede stabiliteit te garanderen. Het geheel van mierzy 330 mm x 200 mm x 500 mm, a waga wynosi 2,3 kg. Er zijn ook aanraakknoppen in het voettekstje waarmee u de lamp kunt in- en uitschakelen en de lichtintensiteit handmatig kunt aanpassen. Een extra knop is een timer. De bureaulamp zal voorstellen om verlichting te gebruiken wanneer de tijd verstreken is en we moeten pauze nemen.

Zie ook
De compacte Cleanfly handstofzuiger komt in de uitverkoop

De functie om mensen aan te moedigen om te kopen is niet alleen de look zelf, maar ook de oogbescherming, opgenomen in de naam, Yeelight introduceerde de SunLike-functie in de lamp. De lamp past zich perfect aan de lichtstraal aan en verandert de lichtstraal in een natuurlijke kleur. Tegelijkertijd is het effectiever in het elimineren van blauw licht dat schadelijk is voor de ogen. Het doel van de SunLike-technologie is er één van, de voordelen van natuurlijk licht te maximaliseren en de onvolkomenheden van kunstmatige lichtbronnen te minimaliseren. De bureaulamp is gecertificeerd door de Duitse gezaghebbende certificeringsinstantie TUV Rheinland, de hoogste instelling op het gebied van verlichting, bekroond met de AA-lamp Yeelight. Door een verklaring af te geven dat het veilig is voor uw gezichtsvermogen. Ik hoop dat het product binnenkort in de verkoop zal gaan. Prijs in China wynosi 599 juanów, $94.