Nu lezen
Xiaomi Mouse, een onintelligente muis van de Chinese reus.
Xiaomi muis

Xiaomi Mouse

Ik ben een fan van het Xiaomi-merk, ik waardeer hen voor de hoge kwaliteit van producten. Dat is de reden waarom ik niet alleen slimme producten gebruik, maar ik gebruik ook andere accessoires zoals powerbank, kabelorganizer. Nu is het tijd voor de Xiaomi Mouse draadloze muis.

Xiaomi Mouse

Xiaomi Mouse heeft een elegant, wit, minimalistisch pakket, je ziet het ontwerp van Apple, hoewel niet helemaal. Het uiterlijk van het apparaat is gedrukt op de doos, het bedrijf uit Cupertino "extrudes" het uiterlijk van het apparaat op de voorkant van de doos. Naast de Xiaomi Mouse aan de onderkant van het pakket is er ook een handleiding in het Chinees, de muis wordt niet officieel buiten Azië aangeboden. Het apparaat maakt gebruik van twee Bluetooth-communicatiemogelijkheden 4.0 en Wi-Fi 2,4gHz. De muis is gemaakt van gezandstraald aluminium en weegt alleen 77grams, en het bereik in Bluetooth-technologie is tot 10m. Xiaomi verklaart compatibiliteit met het Windows 7,8,10-systeem. Persoonlijk gebruikte ik het macOS-systeem en had ik geen problemen met de communicatie tussen de apparaten.

Xiaomi MouseDe Xiaomi-muis heeft drie plastic knoppen met drie knoppen. Links, werk en scroll die ook kan worden ingedrukt. Aan de achterkant van het apparaat bevindt zich een diode bovenaan die aangeeft dat de muis aan staat en een Bluetooth / Wi-Fi-verbinding tot stand heeft gebracht. Onder de AAN / UIT-schuifschakelaar en de optische sensor, die een efficiëntie heeft van 95%, is een groot voordeel dat deze ook op een glazen oppervlak kan worden gebruikt. Onderaan de flap waaronder al in de set twee "kleine sticks" AA zitten voor stroom en aandacht, mini-Bluetooth-ontvanger voor USB die in de computer kan worden geplaatst als deze geen Bluetooth heeft. Een goede stap van Xiaomi die voor dit detail zorgde.

Zie ook
Xiaomi-portemonnee

Xiaomi Mouse

Xiaomi Mouse heeft een zeer specifieke vorm, het is plat. De meeste muizen die ik tot nu toe heb gebruikt, hebben contouren zodat het hele oppervlak van de hand het apparaat raakt. In het Xiaomi-product raken we alleen de onderkant van het apparaat aan en de bovenkant waar de knoppen zitten, in het midden hangt onze palm in de lucht. Niet elke optie zal passen, als je niet zeker weet hoe je jezelf in deze vorm zult vinden, doe dan een kleine test. Grijp een rechthoekig apparaat zoals een smartphone en simuleer muisbewegingen. Persoonlijk heb ik me na een week aangepast aan zo'n handlay-out en voelde ik niet de behoefte om te veranderen naar een apparaat met een andere vorm. Terwijl je op de knoppen drukt, hoor je een zachte klik, ik had geen probleem met het apparaat. Ik heb de bestellingen altijd goed uitgevoerd en precies, ik gebruik ze voor kantoorwerk, ik heb geen spellen gespeeld. Ik weet niet hoe het werkt als ik Starcraft of Counter-Strike speel.

Samenvatting:

Xiaomi Mouse het is te koop voor ongeveer 18 $, ik kocht mijn exemplaar in de winkel Gearbest.com Ik denk dat het een zeer goede prijs is voor een apparaat van deze kwaliteit, stevig gemaakt. Een goede vervanging voor de 399-muis Magic 2 van Apple. Dankzij zijn kleine formaat en lichte gewicht is het perfect voor op reis. Een groot pluspunt voor Xiaomi voor het toevoegen van een Bluetooth USB-ontvanger aan de set die we op de computer kunnen zetten. Een specifieke platte vorm is echter niet voor iedereen geschikt.