Nu lezen
Xiaomi opent zijn Mi Store in Hongarije

Xiaomi voert agressief zijn wereldwijde expansie uit. Twee jaar lang bloeide de Chinese gigant dynamisch zowel online als offline, door het openen van vele officiële salons in China, India en in heel Europa. De afgelopen weken zijn in Spanje meerdere winkels met het Mi-logo geopend. Het officiële Mi Story bevindt zich ook in Italië, Frankrijk en Polen. Binnenkort zal een ander land toetreden, Xiaomi opent zijn Mi-winkel in Hongarije.

Xiaomi opent zijn Mi Store in Hongarije

Op de laatste zaterdag van augustus wordt precies 25 August Mi Store geopend in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. De showroom moet de grootte 100m2 hebben. De locatie is Lurdy-haz winkelcentrum. Het aanbod van de winkel omvat de nieuwste smartphones met het Mi-logo, zoals Xiaomi Mi 8, A2 of het budget Redmi 6. Er zullen ook andere erkende en gewaardeerde Xiaomi-producten zijn: stofzuigers, luchtreinigers, scooters, camera's, drones.

Zie ook
Nieuwe functies in de Chinese Bingo MIUI tot Mi 9

Als u op 25 augustus in Boedapest verblijft, bezoekt u de nieuwe Xiaomi-salon. Tijdens het openingsevenement zijn er kortingen op sommige smartphones en apparaten tot 50%