Nu lezen
Xiaomi POCOPHONE F1 nederlagen in Antutu Mi 8 en OnePlus 6

Voor een paar dagen is nieuwere roddels over de mysterieuze smartphone Xiaomi POCOPHONE F1 aan het netwerk toegevoegd. Het apparaat moet worden gewijd aan de Europese markt. De smartphone moet de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben. Zal een topprocessor beschikbaar hebben op de markt, Snapdragon 845. Hij behaalde een fantastisch resultaat in AnTuTu, versloeg OnePlus 6 en Mi 8! Waar komt dit hoge resultaat vandaan? Volgens het huidige Xiaomi-lek zal de POCOPHONE F1 ook worden gekoeld, zoals het geval is met de Xiaomi Black Shark-gamsmartphone, die momenteel koning van de prestaties. Hij is een leider in de AnTuTu-prestatietest.Xiaomi POCOFON F1

Xiaomi POCOFON F1

De Roemeense winkel was al in voorverkoop, er waren veel foto's op de website die het uiterlijk van de smartphone en de technische parameters ervan aantoonden. Volgens welke de processor Snapdragon 845 is met de Adreno 630 grafische chip. Het RAM-werkgeheugen moet 6 GB zijn en het interne geheugen van 64GB kan worden uitgebreid met een microSD-geheugenkaart. De smartphone heeft een hybride SIM-lade.

[Pb_one_quarter]Xiaomi POCOFON F1[/ pb_one_quarter] [pb_one_quarter]Xiaomi POCOFON F1[/ pb_one_quarter] [pb_one_quarter]Xiaomi POCOFON F1[/ pb_one_quarter] [pb_one_quarter]Xiaomi POCOFON F1[/ pb_one_quarter] [pb_one_quarter]Xiaomi POCOFON F1[/ pb_one_quarter] [pb_one_quarter]Xiaomi POCOFON F1[/ pb_one_quarter] [pb_one_quarter]Xiaomi POCOFON F1[/ pb_one_quarter] [pb_one_quarter]Xiaomi POCOFON F1[/ Pb_one_quarter]

Opvallend is de gelijkenis met het vlaggenschip Xiaomi Mi 8, tenminste vooraan. De achterkant van de camera werd in het midden geplaatst, niet aan de linkerkant. Er is een vingerafdruklezer onder de lenzen. Sommige gebruikers zullen zeker blij zijn met de aanwezigheid van een koptelefoonaansluiting.

Xiaomi POCOFON F1

Zie ook

Aan de Roemeense kant kost de smartphone 1999 RON, wat overeenkomt met $ 500, is dit de prijs? Het blijft wachten, momenteel is de aanbieding van de website verwijderd. Volgens informatie zou de website in september de klanten van 1 raken. Eerder verscheen de smartphone ook in de Wit-Russische online winkel met dezelfde prijs. Xiaomi POCOFON F1 wordt eind augustus officieel gepresenteerd.

Het web bevatte ook een video met de waarschijnlijke ontroldering van Pocophone F1.

Scroll To Top