Nu lezen
Xiaomi respondent in het bedrag van 50 miljoen
Xiaomi respondent in het bedrag van 50 miljoen

Xiaomi, de Chinese reus is aangeklaagd voor 50 miljoen yuan, dit is ongeveer 7,5 miljoen dollar. De reden is de schending van 3GPP-octrooien door Yuan Gongyi. De rechtszaak is aangespannen tegen Xiaomi Technology Co. Ltd. en Xiaomi Communication Technology Co. Ltd.

Xiaomi vervolgde 50 miljoen yuan

Xiaomi respondent in het bedrag van 50 miljoen

Een patent genaamd "Common Packet Channel" werd gebruikt in de nieuwste smartphonemodellen met het Mi-logo. Smartphones Mi 5X, Mi Max 2 en Mi Note 3 gebruikte technologie zonder Gongyi-toestemming. De claim heeft betrekking op het gebruik van draadloze CDMA-, TD-SCDMA-, HSPA- en LTE-communicatie.

Dit is niet de eerste keer dat Xiaomi voor de rechter komt vanwege een inbreuk op het intellectuele eigendom van een ander bedrijf. Aan het begin van het jaar stond Coolpad Xiaomi toe en vroeg hij om de Xiaomi Mi Mix 2 uit te faseren. Eerder was de Reds Redmi Note 2 die ook problemen had met patenten.

Xiaomi heeft onlangs zijn debuut op de beurs gemaakt en dergelijke juridische problemen kunnen het bedrijf in een slecht daglicht stellen tegenover zijn aandeelhouders. Aan de andere kant klaagt Xiaomi niet over financiële problemen.

Zie ook

"De baas en oprichter van de Chinese Xiaomi heeft waarschijnlijk de grootste financiële prijs in de geschiedenis gekregen. Zijn bedrijf beloonde hem 1,5 een miljard dollar. "next.gazeta.pl

Het enige wat ik kan toevoegen is dat Xiaomi graag van anderen kopieert, nou dat van de betere kant.

https://www.youtube.com/watch?v=mW6hFttt_KE