Nu lezen
Xiaomi presenteert Leband, een mobiel station voor werk
Leband

Het doel van het Xiaomi crowdfunding-platform is om nicheproducenten in staat te stellen nieuwe producten te maken die de dagelijkse problemen van veel mensen zullen oplossen. Het probleem dat ik Leband zal oplossen is rugpijn door een verkeerde houding voor de computer. Vaak is de computer waarop we werken te laag, daarom presenteerde Xiamen Lefan Health Technology het elektrische hefplatform. De bediening gebeurt met een knop of een smartphone.

Leband mobiele werkplek

De basis waarop we elk object kunnen plaatsen, heeft de afmetingen 700 mm x 480 mm en hoeft niet te worden bevestigd aan het oppervlak waarop zich bijvoorbeeld een bureau bevindt. Weegt 9 kg, en de maximale belasting die deze 15 kg ondersteunt. De op / neer beweging is soepel, er zijn geen "sprongen", er is geen risico dat er iets omvalt. Het platform stijgt tot een hoogte van 7,2 cm tot 40 cm, zal zowel zittend als staand goed werken.

Leband

Maakt verbinding met de Mi Home-app op smartphones met iOS of Android. Bovendien kunt u het geslacht van de persoon, hoogte, hoogte van het bureau en het platform invoeren. Leband kiest de juiste hoogte. Het apparaat moet op de voeding zijn aangesloten.

Leband

Zie ook
Xiaomi Mi 9 Roy

Het Leband-platform kostte 799-yuan, $ 116. Verzending naar de eerste klanten start op september 28. Op het financieringsplatform wekt het matige interesse, tot nu toe heeft het slechts 94% bereikt. Het product kan voor het volledige bedrag worden gekocht of worden ondersteund door 1-yuan, 14 cent cent.

Leband