Nu lezen
Xiaomi presenteert een nieuwe intelligente Xiaomi Mijia 1080P IP-camera
de nieuwe intelligente IP-camera Xiaomi Mijia 1080P

Een paar dagen geleden kondigde Xiaomi de lancering aan van een nieuwe intelligente IP-camera voor binnentoepassingen. Xiaomi Mijia 1080P is al in de officiële verkoop, de verkoop begon slechts een paar uur geleden op 10.00 Chinese tijd.

De nieuwe intelligente Xiaomi Mijia 1080P IP-camera

de nieuwe intelligente IP-camera Xiaomi Mijia 1080P

De nieuwe camera zorgt voor een schoon en breed beeld. Bevat FULL HD-resolutie en 130-kijkhoeken. Het werkt ook goed in het donker, de gebruikte infrarood-LED's zorgen voor een goede zichtbaarheid, tot 10-meters.

de nieuwe intelligente IP-camera Xiaomi Mijia 1080P

Voor de meest stabiele draadloze verbinding ondersteunt de nieuwe camera twee Wi-Fi 2,4 GHz en 5 GHz Wi-Fi-frequenties. De camera heeft ook een microfoon en een luidspreker, waardoor je zonder problemen met de leden van het huishouden kunt communiceren. Neemt iemand de telefoon niet op en zie je dat hij voor de tv zit? Schreeuw door de camera.

de nieuwe intelligente IP-camera Xiaomi Mijia 1080P

Zie ook

Het biedt drie verschillende manieren om een ​​opname op te slaan. Voor een MicroSD-kaart, NAS-schijf of cloud. Ik heb liever dat de cloud het meest toegang krijgt tot de afbeelding, zelfs wanneer het internet thuis valt. De camera kan worden aangesloten op andere slimme huisapparaten van Xiaomi, zoals bijvoorbeeld deur- en raamcontactoren, bewegingsdetectoren en alle andere apparaten die verbinding maken met de Mi Home-toepassing. Dat is de reden waarom de nieuwe camera goed werkt als een thuiswachter. We kunnen meldingen activeren wanneer beweging wordt gedetecteerd, maar alleen wanneer het bedieningspaneel in de "Inschakel" -modus staat wanneer het het huis verlaat en de sensoren actief zijn.

De nieuwe Xiaomi Mijia 1080P IP-camera kost 129-yuan in China, $ 19. Het is nu verkrijgbaar in de winkel Gearbest.commaar de prijs is veel hoger. stelt zodat je de pagina met promoties kunt volgen en hij wachtte op een goed moment.