Nu lezen
Xiaomi presenteert een slimme roeier, concurreert met anderen
Xiaomi Smart Roeiapparaat

Een dag zonder een dagelijkse dosis informatie over nieuwe Xiaomi-producten is een verloren dag. Vandaag presenteerde Xiaomi op het financieringsplatform een ​​slimme roeier, Xiaomi Smart Rowing Machine. Met behulp van een roeimachine kunnen we het hele lichaam trainen. Natuurlijk, net als bij de Xiaomi-producten, heeft het roeitoestel al het benodigde bedrag op het crowdfundingplatform in beslag genomen. Momenteel is het financieringsniveau 213%.

Slimme bootsman van Xiaomi

slimme bootsman

De roeimachine was gemaakt van grenen hout. Afmetingen zijn 1950 mm x 480 mm x 480 mm. Het bevat een tank van polycarbonaat waarin zich water bevindt. Twee messen roteren in het water, dat weerstand biedt wanneer we aan het touw trekken en teruggaan op de stoel met behulp van geleiderails langs de roeimachine. Hoe meer water we naar binnen gieten, hoe groter de machine zal weerstaan. Het maximale gewicht van de hark kan 120kg zijn.

slimme bootsman

Gamification!

De roeimachine verzamelt gegevens die in realtime naar de smartphone worden verzonden, naar de applicatie die is gemaakt door de Xiaomi-programmeurs. Met de hulp van vele ingebouwde sensoren, kunt u de training bekijken. De applicatie heeft ook 16 verschillende trainingsprogramma's. Voor mij is de coolste optie om te concurreren met andere gebruikers via de applicatie. Ik had thuis al een traditionele bootsman, zonder sociale functies, en het was moeilijk om mezelf te motiveren voor training. De wil om andere vrienden te overwinnen zou met extra kracht wakker worden, dat weet ik zeker.

slimme roeier

slimme bootsman

Zie ook
HIMO V1 Plus verbeterde elektrische fiets

Xiaomi Smart Rowing Machine is ontworpen om zo weinig ruimte in beslag te nemen als we het niet gebruiken. Het kan worden verhoogd en verticaal worden ingesteld. Ondanks het grote gewicht zal 25kg niet veel weerstand bieden omdat het hele gewicht aan de andere kant is. Er zijn ook wielen op de basis, zodat het apparaat alleen naar een andere plaats kan worden getransporteerd. Zonder probleem kan een vrouw het alleen doen en het na zichzelf opruimen.

slimme bootsman

Smart boatman van Xiaomi kost in 2499 yuan in China, $ 367. De eerste klanten die besluiten te kopen, ontvangen 21 augustus.