Nu lezen
Xiaomi bereidt zich voor op het kampioenschap in Rusland - Xiaomi Mijia Simi Soccer
Xiaomi Mijia Simi Soccer

Xiaomi Mijia Simi Soccer

Een nieuwe dag, een nieuw merk in het Xiaomi-ecosysteem, een nieuw product. Het Xiaomi kampioenschap in Rusland nadert snel en mijn favoriete fabrikant heeft een kleine verrassing voor het komende evenement voorbereid. Het nieuwe merk heet Simi en het product Xiaomi Mijia Simi Soccer is een op afstand bestuurbaar voetbal.

De set bestaat uit twee balspellen. Een in blauw en de andere in rood, hoewel op sommige foto's deze in oranje valt. Speciale stickers worden toegevoegd aan de set om robots te personaliseren onder uw favoriete afbeeldingen.

Xiaomi Mijia Simi Soccer

Zie ook
Nextool Youpin

Ze waren gemaakt van duurzaam ABS-plastic. Tafelvoetbal wordt bestuurd door een speciale afstandsbediening, verbonden via Wi-Fi 2,4Ghz. Er zijn 9-knoppen beschikbaar, zodat je de robot eenvoudig kunt besturen, dribbelen en wat het belangrijkste is om doelen te scoren. Eén druk op de knop is voldoende om een ​​foto te maken. Het bovenste deel is stil, we controleren de "onderkant" van het voetbal, aan de onderkant zijn er verborgen cirkels, dankzij welke de poort. Er zit een batterij op de achterkant. Haken aan de zijkanten worden gebruikt om de bal vast te houden. Er zijn twee maten 90mm voor amateurs en een smallere 60mm-greep voor meer ervaren gebruikers. Ik heb geen informatie over Cieszyn gevonden. De video laat zien dat een spel met de hand omhoog is gebracht, ik denk dat ze handmatig zijn opgeheven, zoals ik schreef met behulp van de afstandsbediening kunnen we alleen de bodem regelen.

67 dagen over voor de Wereldkampioenschappen in Rusland

Xiaomi Mijia Simi Soccer werd gewaardeerd op 199 yuan, of rond $ 31, op het kroonplatform. Ik vraag me af wanneer het zal verschijnen in het aanbod van Chinese online winkels die verzending naar Polen aanbieden. Het Wereldkampioenschap in Rusland voor ongeveer 2 maanden, verzending vanuit China duurt minimaal twee weken, dus er is niet veel tijd. Naar mijn mening moet je, om het leuk te maken, twee sets bestellen om vier voetbalwedstrijden te hebben.