Nu lezen
Xiaomi Roidmi 2S - Spotify in uw auto.
xiaomi roidmi 2s

xiaomi roidmi 2s

Gadget voor automobilisten: Xiaomi Roidmi 2s. Het apparaat is een antwoord op de problemen van eigenaars van iets oudere automodellen. Hiermee kunt u van elke telefoon een mini-radiozender maken en muziek van uw smartphone afspelen, samen met de handsfree-set op de autoradio.

xiaomi roidmi 2s

Roidmi DriverEen paar woorden over hoe Xiaomi ROIDMI 2S werkt. Het enige dat we nodig hebben, is een smartphone (ik gebruik momenteel de iPhone 7) en een speciale Roidmi Driver-applicatie (we kunnen hem vinden in de app store of Google Play Store). Pin de zender in de autoaansluiting. Via Bluetooth synchroniseren we het met onze telefoon. In de applicatie stellen we de frequentie in van de golf waarop ons apparaat uitzendt en natuurlijk stellen we de autoradio in op dezelfde golf.
Daarna starten we de muziek op de smartphone en deze wordt naar onze zender gestuurd, die hem uitzendt in de vorm van radiogolven op een vooraf ingestelde frequentie.Ik denk dat de kwaliteit van het uitgezonden geluid echt goed is. Alle geluiden worden overgebracht van onze smartphone, je kunt ook gebruiken voor navigatie, yanosika, etc.

Laten we ook niet vergeten wat de optie is een speakerphone waarvan ik denk dat hij erg onbehulpzaam is. Ik heb meerdere keren gebeld tijdens het rijden, dat ik moest ophalen. Echter, de zender tijdens de verbinding is mislukt. De microfoon ingebouwd in de Xiaomi Roidmi 2s is erg zwak voor iemand om me te horen, ik moest hem roepen 🙂 Persoonlijk heb ik een stopcontact in de auto met de versnellingspookknop, die erg laag is. Daarom bereikt de spraakstroom de vloer van de auto niet.

We hebben ook 2 USB-oplaadpoorten voor gebruik die 5V 2.4A-uitgangsvermogen genereren. Ze laden snel de telefoon of andere elektronische apparaten op.

Zie ook
Xiaomi bewegingssensor

Sommering

Ik gebruik Xiaomi Roidmi 2s al enkele weken en ben zeer positief verrast met deze gadget, ondanks het feit dat het onmogelijk is om ermee te praten (dit is het geval in mijn geval). De rest is echter degelijk gemaakt en werkt heel goed in mijn auto. Ik hoorde van andere Roidmi-gebruikers dat sommige FM-golven van de radio elkaar overlappen (dat merkte ik persoonlijk niet). Naar mijn mening is het niet de schuld van het apparaat, maar de radio en antennes die zich in het voertuig bevinden.

Ik raad Spotify maniakken aan om deze gadget te proberen en ze zullen er geen spijt van krijgen. Roidmi 2S kan in de winkel worden gekocht Gearbest voor 16 $.