Nu lezen
Xiaomi Smart Network-luidspreker - een bijna perfecte luidspreker

Xiaomi Smart Network-luidspreker

Ongeveer twee jaar geleden was ik op zoek naar een draadloze luidspreker die een goede geluidskwaliteit zou bieden en niet meer dan duizend zloty zou kosten. Ik vond niets interessants, ik koos voor een "bedrade" luidspreker van JBL OneBeat Micro, met een dockingstation met een Lightning-poort. Het laadde ook de iPhone tijdens het afspelen van muziek, de noodzaak om te reageren op een SMS van het basisstation was erg ongemakkelijk. In de afgelopen jaren is er een stroom sprekers geweest die werken in draadloze technologie, er kan natuurlijk geen apparaat zijn van een Chinese reus. Xiaomi Smart Network Speaker is een luidspreker die twee jaar geleden volledig aan mijn behoeften zou voldoen, hoe is het nu?

Xiaomi Smart Network-luidspreker

Xiaomi Smart Network-luidspreker heeft me bereikt in een uniek rood pakket zoals Xiaomi. De luidspreker heeft een netsnoer en een handleiding in het Chinees.

Budowa

Het apparaat is stevig gemaakt, met een sterkere druk op verschillende delen van de behuizing, u hoort geen "kraak". De luidspreker heeft horizontale strepen langs de behuizing, alsof deze zijn gekerfd, de voorkant van het apparaat is gemaakt van flexibel plastic, u kunt de riemen voorzichtig zijdelings spreiden en naar binnen kijken. De achterkant is op dezelfde manier gemaakt, maar omdat de luidsprekers alleen aan de voorzijde van het apparaat zijn geplaatst, zijn de incisies gemaakt van hard plastic en kunnen ze niet uit elkaar worden geschoven. Er zijn drie poorten aan de achterkant. We hebben een USB-poort, Jack 3,5mm en een stopcontact, net als in de meeste Poolse radio-ontvangers. Het netsnoer heeft een Aziatische stekker en het is noodzakelijk om een ​​adapter te gebruiken, we kunnen ook naar de oude kabel zoeken vanaf de radio en deze aansluiten op de Xiaomi Smart Network-luidspreker. De luidspreker weegt 1,63kg en de afmetingen 28,2cm x 9,5cm x 9cm. De onderkant heeft "rubberen voetjes" die voorkomen dat het apparaat beweegt.

De plaat waarop de knoppen zich aan de voorkant van het apparaat bevinden, is gemaakt van aluminium. Het heeft dezelfde top afgewerkt in rode kleur, de knop is verantwoordelijk voor het aan / uitzetten van het apparaat. Dan zijn er vier witte knoppen gerangschikt in de vorm van de vier richtingen van de wereld. De bovenste is verantwoordelijk voor het geluidssysteem, de onderste voor dempen. Links om het nummer terug te spoelen en het vorige nummer in te schakelen, naar rechts - vooruit scrollen en het nummer in volgorde naar het volgende nummer wijzigen. Aan de voorkant kun je met de knop Afspelen stoppen met spelen. Onderaan bevindt zich de Chanel-knop, je kunt deze omschakelen naar onze afspeellijsten of de stemassistent bellen om de zanger en de afspeellijst te vragen die door het nummer is gekozen. Helaas kunt u alleen in het Chinees communiceren.

Luidspreker ondersteuning

De luidspreker wordt bediend via de Mi Speaker-toepassing. Android-spelers hebben geluk, het is in het Engels vertaald, Apple-gebruikers hebben erger. De applicatie is in het Chinees en om deze te vinden, scan je de QR-code aan de onderkant van het apparaat, de naam staat ook in de "struiken". De luidspreker ondersteunt wifi in de 2,4gHZ- en 5gHZ-standaarden en Bluetooth. Als u het apparaat als Bluetooth-luidspreker wilt gebruiken, hoeft u de toepassing niet te downloaden. Het apparaat is dan onmiddellijk beschikbaar als nieuw Bluetooth-apparaat in de lijst met beschikbare apparaten. Met de applicatie kun je het apparaat bijwerken, afspeellijsten maken, naar radiostations luisteren, helaas alleen Chinees, streamingwebsites ondersteunen, maar ook alleen Chinees. Waar we het meest in geïnteresseerd zijn, zijn afspeellijsten. Het apparaat heeft een ingebouwde schijf met bruikbare capaciteit 6,53GB waarop we onze eigen mp3-bestanden kunnen plaatsen en afspeellijsten kunnen maken. .Mp3-bestanden kunnen worden geïmporteerd vanaf een smartphone of draadloos worden verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk met een computer en rechtstreeks vanaf de computer worden verzonden. Het werkt heel goed, toen ik een paar albums uploadde, verbrak het mijn verbinding niet. We kunnen een alarm instellen, het apparaat zal op een bepaald moment ontwaken. en het begint met het afspelen van muziek, we kunnen de lengte van het alarm bepalen en een nummer kiezen. De opties omvatten ook de optie om het apparaat na een bepaalde tijd uit te schakelen of na x nummers. Ingebouwde equalizer met de modi Normal, Voice, Bass, Treble of Custom.

Zie ook

We Spreker
Streaming / diadio online
We Spreker
Muziek importeren
We Spreker
Playlists gemaakt

Als we verschillende afspeellijsten maken, kunnen we schakelen tussen de volgende CH-knop aan de voorzijde van het apparaat. Persoonlijk heb ik het apparaat gekocht als een Bluetooth-luidspreker, maar ik gebruik de Xiaomi Smart Network-luidspreker het liefst via geüploade nummers. Als ik andere nummers wil, maak ik verbinding via Bluetooth en stream ik muziek van Spotify, maar zelden.

Geluidskwaliteit

Ik ben geen muziekliefhebber, maar het apparaat is erg goed in deze materie. Het geluid is helder, vrij krachtig basgeluid. De kracht van de luidsprekers die op de Xiaomi Smart Network Speaker zijn gemonteerd, is 30W. Wat betreft mijn doelen, luisteren tijdens het werken op een laptop, tijdens het schoonmaken. De kracht is te veel, het is genoeg voor mij. Ik luister niet eens in halve kracht. Naar mijn mening is het genoeg, zelfs voor huizen, als we in een blok wonen, voor buren kan het zelfs te luid zijn. Als iemand een draadloze luidspreker van Xiaomi heeft met een ingebouwde batterij, heb ik een speciale opgenomen film een vergelijking van de geluidskwaliteit van beide apparaten weergeven.

Sommering

Naar mijn mening is de Xiaomi Smart Network-luidspreker een zeer goed apparaat, het elegante ontwerp maakt het een perfect element in de inrichting van de woonkamer. Geluid tegen een zeer goede prijs, mogelijkheid ook. Het grootste minpunt, geen integratie met Spotify en de beschikbaarheid van alleen Chinese radiostations. Ik kocht het apparaat in de winkel Gearbest.com 106 $ of rond 420 PLN. De JBL-luidspreker die ik aan het begin van de post noemde, kostte ook kosten tussen 400-500 PLN, Xiaomi klinkt beter voor mij en heeft de mogelijkheid om muziek af te spelen via Bluetooth of het ingebouwde geheugen. Als je nog steeds muziek hebt in het .mp3-formaat of als je op zoek bent naar een draadloze luidspreker die werkt via Bluetooth voor Spotify, ben je erg blij met de aankoop.