Xiaomi-marketing is agressief en specifiek. Er kan direct worden gezegd dat ze de hoge prijzen bespotten die andere toonaangevende fabrikanten van hun producten verlangen. Dus ze konden de kans niet voorbij laten gaan om op hun eigen manier de prijs van de nieuwste smartphone van Apple te becommentariëren. In de officiële webwinkel verscheen Xiaomi drie nieuwe productpakketten, waarvan de namen recentelijk vrij vaak op het web verschoven zijn.

Xiaomi verkoopt XS Max-, XS- en XR-pakketten naast Apple

 • XR-pakket het kost 6499-yuan, $ 945
  Xiaomi verkoopt XS Max, XS en XR-pakketten - nog een pint richting Apple
  Voor de prijs krijgen we een smartphone Xiaomi Mi SE 8 6 GB RAM en 128 GB aan data, polsband 3 Band Mi, Mi laptop notebook inch Air 12,5 4 GB geheugen en 256 GB intern geheugen en bluetooth headset.
 • XS-pakket het kost 8699-yuan, $ 1265
  Xiaomi verkoopt XS Max, XS en XR-pakketten - nog een pint richting Apple
  Het pakket bevat een van de beste smartphones Xiaomi Mi Mix of 2S van 8 GB RAM en 256 GB intern geheugen en een laptop notebook Mi Air 13,3. De andere elementen van de set zijn de Mi Band 3-band en de bluetooth-headset.
 • XS Max-pakket het kost 9599-yuan, $ 1400
  Xiaomi verkoopt XS Max, XS en XR-pakketten - nog een pint richting Apple
  Voor dit bedrag vindt u de nieuwste vlaggenschip Xiaomi Mi 8 ontvangen van 6 GB RAM en 128 GB intern geheugen. Laat me u eraan herinneren dat deze smartphone heeft een betere camera dan vorig jaar iPhone X. De set XS Max is ook Notebook Pro Mi, Mi band Band 3 en draadloze Bluetooth-headsets.

Er is één minpuntje, het aanbod is alleen beschikbaar in China. Ik moet echter toegeven dat het zeer aantrekkelijk is. Ik zou een pakket van Xiaomi verkiezen, en wat zou u verkiezen te kopen? Eén iPhone Xs Max of Xiaomi-producten: smartphone, laptop, polsband en bluetooth-hoofdtelefoons?