In de Smart Home-aanbieding van Xiaomi kon er geen draadloze schakelaar zijn. We willen niet altijd alles met een smartphone of automatisch aan. Met de Xiaomi Wireless Switch kunnen we een object op elk deel van het appartement plakken en een geprogrammeerde actie activeren door het te veel te gebruiken.

[su_slider source=XCHARXmedia: 413,412XCHARX link=XCHARXlightboxXCHARX height=XCHARX300XCHARX title=XCHARXnoXCHARX]

De schakelaar is zeer compact formaat en weegt slechts 50mmx10mm 19g dus we kunnen het zelfs Omgekeerd lijm, laag gewicht maken dat niet zal vallen. Het apparaat werkt op een 2032-batterij die op het apparaat is aangesloten. Batterijen zijn populair in Polen, er zullen geen problemen zijn met het vervangen. In de set met de schakelaar ontvangen we een back-up dubbelzijdige tape en handleidingen in het Chinees. Xiaomi draadloze schakelaar werkt in het draadloze ZigBee-protocol om het apparaat te bedienen waarvoor u een centraal slim huis nodig hebt van de Chinese fabrikant Gateway. Het apparaat werkt op -5 tot 40. Om het apparaat uit te oefenen met een controle-eenheid zou een kleine naald te gebruiken (zoals het openen van een nieuwe SIM-lade smartphones) en druk op de 3 seconden reset-knop op de achterkant van de behuizing, de telefoon scherm in apliakcji me gaan naar de gateway voor thuisgebruik en voeg onder-de Wireless Switch. In de gebeten appel smartphone applicatie Me Home at the switch configuratie is niet vertaald in het Chinees en, naar ik hoop, dat in één van de volgende updates Xiaomi geheel vertalen toepassingen Me Home. Android-spelers hebben een volledig vertaalde versie in het Engels. Xiaomi Wireless Switch kunt u alle apparaten in het ecosysteem, zoals Xiaomi. Lampen, contactdozen, LED strips, luchtreiniger en ga zo maar door te controleren.

De schakelaar heeft drie functies:

  • enkele klik
  • dubbelklik
  • lang vasthouden

[Su_row] [su_column size = "1 / 4"]

Aby zaprogramować przełącznik należy kliknąć, Add Scene po wejściu w nowo dodany Wireless Switch w aplikacji Mi Home. Pierwsze zdjęcie przedstawia ekran konfiguracji, XCHARXjeśli spełnia się warunki to wykonajXCHARX mamy do wyboru czy mają spełnić się wszystkie warunki czy tylko jeden. Klikamy na plus przy Meet all conditions aby wybrać jaki warunek ma zostać spełniony aby wykonał zadanie. [/su_column] [su_column size=XCHARX1/4XCHARX]mi home draadloze schakelaar[/ su_column] [su_column size = "1 / 4"]xiami draadloze schakelaar[/ su_column] [su_column size = "1 / 4"]xiaomi draadloze schakelaar
[/su_column][/su_row]Naszym oczom ukazują się trzy wiersze w języku chiński (zdjęcie nr 2). Pierwszy wiersz odpowiada za pojedyncze kliknięcie, drugi za dwa kliknięcia a trzeci za dłuższe przytrzymanie przycisku. Wybrałem pierwszy wiersz, pojedyncze kliknięcie przełącznika. Następnie musimy wybrać co się wydarzy po naciśnięciu, co wybierzemy zależy od tego jaki sprzęt już mamy z ekosystemu Xiaomi en welk effect we willen bereiken. Ik heb gekozen, zoals je op de foto kunt zien, het aantal 3, twee reacties, zal ontvangengeen melding op de smartphone en het uitschakelen van de verlengkabel.

In de Mi Home-toepassing in het schakelconfiguratiecentrum kunnen we alle scènes bekijken die we hebben geprogrammeerd en die zijn voorgesteld door Xiaomi, maar ze zijn ook in het Chinees. Ik heb de knop gekoppeld aan mijn "entertainmentcentrum":

  • Een enkele druk op de schakelaar zorgt ervoor dat de ledstrip en de lampen worden ingeschakeld. Verkleuring van de twee lichtbronnen u door Xiaomi gedefinieerd als "Movie", een kaars op halve kracht in een blauw pak, en bevestig het toestel waarnaar Ik stopte consoles, TV en vak me.
  • Dubbelklik, zet alle verlichting en verlengkabel uit.
  • Als u de knop langer ingedrukt houdt, gaat de verlichting uit maar blijft het verlengsnoer ingeschakeld. Van toepassing wanneer ik het spel download op de console.

xiaomi schakelaar

De applicatie slaat logboeken op van elke druk op een knop.

Sommering

Als je slimme thuisapparaten van Xiaomi hebt, is het kopen van een schakelaar beslist een goede keuze, het garandeert dat je het van toepassing zult vinden. Het drukken op de knop gaat vaak sneller dan hetzelfde doen op het smartphonescherm. Dankzij de actie van de ZigBee communicatie onmiddellijk intreedt, een keer op de bank zat en schakelde op het scherm smartphone met alles, nu in de kamer was ik druk op de knop en je kunt comfortabel zitten met een pad in de hand, nog een doelpunt tegen Real Madrid te schieten in de FIFA 17 🙂

Xiaomi Wireless Switch die ik op de site heb gekocht Gearbest voor 5,59 $