Nu lezen
Xiaomi introduceert een armband om het kind niet te verliezen, wat?

Er zijn verschillende bedrijven in het Xiaomi-ecosysteem die producten produceren die uitsluitend voor kinderen zijn bedoeld, bijvoorbeeld Mitu, BEVA. Een nieuw, vrij verrassend product is op het Youpin-platform verschenen. Een armband die we aan uw pols en uw kind vastmaken zodat deze niet in de menigte zal sterven.

Het product is gemaakt door Xiaomi Ecological Chain Enterprise Shanghai Shuo Mi Technology. Het bedrijf werd opgericht in 2015-jaar en heeft zijn oorsprong te danken aan de productie van smartphone-behuizingen. Onlangs was ze betrokken bij de markt van kinderproducten en -aanbiedingen, bijvoorbeeld vouwwagens.

Xiaomi introduceert een armband om het kind niet te verliezen

De armband heeft een spiraalvormige structuur. De buitenste laag is gemaakt van transparant polyurethaan. Binnenin zit een draad gemaakt van 301 staal, wat zeer duurzaam is. Fietsen zijn gemaakt van vergelijkbaar materiaal. Het heeft een tweelaagse bevestiging, een klittenband en een gesp. Om de huid van het kind niet aan schuren bloot te stellen, werd deze binnenin opgevuld.

Xiaomi introduceert een armband om het kind niet te verliezen

De lengte van de armband na het strekken is zelfs 2m. De Chinese fabrikant beweert dat een dergelijke afstand het kind vrijheid zal bieden tijdens de wandeling en de vrede van de ouder. Er zijn twee versies: blauw voor jongens en roze voor meisjes.

Xiaomi introduceert een armband om het kind niet te verliezen

Zie ook
Yeelight Smart Cooler

Ik begrijp niet echt de vraag naar een dergelijk product op de markt. Is er een probleem in China dat ouders hun kinderen verliezen? Of zijn Chinese burgers zo slim op smartphones dat ze kinderen aan de leiband moeten houden?

Xiaomi-armband was geprijsd op de Chinese markt bij 39 yuan, $ 6.

Xiaomi introduceert een armband om het kind niet te verliezen

Scroll To Top