Xiaomi muur luchtreiniger

Xiaomi Mijia Smartmi Fresh Air System wandmontage

Xiaomi gaat verder met het opnemen van de gepresenteerde nieuwe producten. De nieuwigheid van vandaag is de luchtreiniger Xiaomi muur, dit is de zesde inrichting van dit type in de portefeuille van de Chinese reus. Smartmi is de producent die verantwoordelijk is voor het project. Wat heeft Smartmi nog meer te bieden op het "Smart Home" -aanbod van het Xiaomi-ecosysteem? Airconditioning, verwarming en product wekt groot enthousiasme op internetfora, wc-bril.

Xiaomi Mijia Smartmi Fresh Air System wandmontage

Xiaomi Miji Smartmi Fresh Air System muur bevestigde trekt lucht uit de kamer, dan gaat door een reeks van filters om de verontreiniging te reinigen. Kleine deeltjes, pollen en mijten. De gereinigde lucht wordt afgevoerd naar buiten door de motor die werkt met snelheden tot 1030 rpm. De Xiaomi-muurreiniger is bedoeld voor grotere ruimtes dan de populairste Xiaomi-luchtzuiveringsinstallatie 2 in Poolse huizen. De prestaties van het nieuwe product liggen tussen Purifier 2 en Purifier Pro.

Xiaomi muur luchtreiniger

Net zoals alle voorgangers Purifier Muur heeft ook een aantal opties om de modus te kiezen. Op vol vermogen, gefilterd 220m3 / h en produceert lawaai 41,3 dB, dan is het stroomverbruik is 33,8 W. De meeste stille modus maakt zuivering 52m3 / h 26,7dB 3,3W en stroomverbruik. Een rond aanraakscherm is aan de voorkant van het apparaat geplaatst, dus het is niet nodig om de MiHome-applicatie te gebruiken om de luchtkwaliteit in het appartement te bekijken. Communiceert via een WiFi-netwerk.

Xiaomi muur luchtreiniger

Xiaomi Mijia Smartmi Fresh Air System wandmontage

was geprijsd op 1499 yuan, $ 238. Het product is nog niet verkrijgbaar in online winkels.

Auteur: Michał

Geek. Apple en Xiaomi-fan. In mijn vrije tijd voer ik een blog PokolenieSmart.pl