Nu lezen
Yuemi Pro Silent Edition - stil, mechanisch toetsenbord van Xiaomi
Yuemi Pro Silent Edition

Yuemi Pro Silent Edition

Eenmaal in mijn leven had ik een mechanisch toetsenbord. Ik kocht het niet omdat ik een boek schreef, ik besloot het te kopen omdat ik dacht dat ik een betere speler in Starcraft zou zijn. Helaas bleek dat het probleem niet op het verkeerde toetsenbord lag .. dat is tot op heden voor mij nog steeds verrassend. De eerste associatie met betrekking tot een mechanisch toetsenbord is een zeer hard slaan van de toetsen. Mechanische toetsenborden worden voornamelijk gebruikt door mensen die veel schrijven of professionele spelers zijn, vanwege het geluid dat ze produceren, neemt de eerste groep potentiële klanten ontslag. Ze geven de voorkeur aan stilte of kunnen 's nachts niet' luid 'schrijven. Xiaomi heeft Yuemi Pro Silent Edition gemaakt, d.w.z. een stil, mechanisch toetsenbord. De perfecte variant voor alle ontvangers die het gemak van schrijven op prijs stellen, de reactietijd na het indrukken van de toets.

Yuemi Pro Silent Edition

Yuemi Pro Silent Edition

Achter het nieuwe toetsenbord spreekt haar uiterlijk me aan, vaak hebben de producten voor spelers een specifieke vorm. Agressieve RGB-achtergrondverlichting en andere ruisen. Het nieuwe product wordt gekenmerkt door eenvoud en minimalismedeze stijl past me veel meer. De toetsenbordbehuizing is gemaakt van een aluminiumlegering. Het is verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en wit. Fijne gebogen lijnen geven het product een premium uitstraling. De toetsen zijn gemaakt van PC + ABS plastic, de gebruikte schakelaars zijn TTC in rood.

Yuemi Pro Silent Edition
Yuemi Pro Silent Edition

Het belangrijkste kenmerk van het nieuwe toetsenbord is speciaal geluidabsorberende constructie gegenereerd wanneer de toetsen worden ingedrukt, Xiaomi verklaart dat Yuemi Pro Silent Edition is het meest stille mechanische toetsenbord op de markt. Het geheel wordt bestuurd door een processor met ARM-architectuur, die de functionaliteit bestuurt. Ook geschikt voor games, 1000 Hz kan worden bereikt, reageert onmiddellijk op aanraking. Het ondersteunt elk aantal toetsen dat tegelijkertijd wordt ingedrukt, bij standaard toetsenborden is de limiet 11. Het toetsenbord kan in 6-graden worden gekanteld om beter aan de individuele voorkeuren te voldoen. Yuemi Pro Silent Edition heeft achtergrondverlichting, maar is niet "agressief" zoals bij strikte speciale toetsenborden. De achtergrondverlichting is delicaat en subtiel, met een koude kleurtemperatuur. Zeer geschikt om in het donker te werken. De kabel voor het aansluiten van de pc / laptop heeft een lengte 1,6m en wordt afgesloten met een USB-C-stekker.

Zie ook

Yuemi Pro Silent Edition

Yuemi Pro Silent Edition is compatibel met macOS en Windows. De prijs is 599 yuan, $ 94. Ik heb geen informatie gevonden dat het op dit moment buiten China is verkocht.