Nu lezen
Maiwei geurige houten ballen, de beste geur voor de auto

Een maand geleden presenteerde Xiaomi twee luchtverfrissers, gisteren beschreef ik de eerste van hen, Prochain. Ik ben niet blij met dit product, vandaag is het tijd voor een ander, dat een maand geleden mij slechter leek. Toespraak van Maiwei houten kralen, die gedrenkt zijn in natuurlijke geuroliën.

Maiwei's product lijkt niet op een luxe parfum in tegenstelling tot Prochain. Verpakt in een doorzichtige doos, door transparant materiaal zie je een aluminium rand waaraan we de ballen vastzetten. Er zijn twee varianten van zwart of aluminium, ik heb besloten zwart te maken.

Maiwei geurige houten ballen

Maiwei geurige houten ballen

Maiwei geurige houten ballen

In de doos zijn twee sets 8-ballen gemaakt van massief hout, gedrenkt in natuurlijke geuroliën en een informatieblad in het Chinees.

Er zijn vier verschillende geuren om te kopen: meditatie, verfrissend fruit, een wandeling in het bos en Britse mode. Ik wist niet welke geur ik had gekocht, ik kocht het in het donker. Het was pas toen het product mij bereikte en ik pakte het uit, zodat ik de inscriptie Britse mode op de sticker zag. Ik weet niet hoe andere geuren ruiken, maar Britse mode is briljant, verschillende mensen checkten en iedereen besloot dat het leuk was. In tegenstelling tot Prochain die bijna niemand leuk vond.

De ballen ruiken de luchtverfrisser niet, het is meer een parfum. De naam Britse mode is geen toeval, maar doet me denken aan het merkparfum van Burberry.

Maiwei geurige houten ballen

Maiwei geurige houten ballen

Maiwei geurige houten ballen

De ballen zijn vacuüm gelast, scheur gewoon de folie, haal de plug uit het ene uiteinde van de behuizing en druk de ballen erin. Vanaf de achterkant heeft de aluminium behuizing twee gaten waardoor lucht binnendringt en de geur blaast. Xiaomi verklaart dat de ballen hun geur behouden door twee maanden.

Maiwei geurige houten ballen

Maiwei geurige houten ballen

De aluminium behuizing heeft een grote instelmogelijkheid. Het handvat dat de kaart vangt, kan over de gehele lengte van de behuizing worden verplaatst. En de hele set onder elke hoek, bijvoorbeeld verticaal.

Maiwei geurige houten ballen

Zie ook
Handvat voor Xiaomi-1 push-ups

Maiwei geurige houten ballen

Prochain ontsiert het dashboard, het is te groot. Maiwei-ballen zien er erg elegant uit en passen goed bij het interieur van de auto, en de geur van Britse mode is echt heel leuk. Voorheen had ik er geen, maar de kralen zullen zeker blijven en wanneer ze hun eigendommen verliezen, zal ik ze inruilen voor nieuwe.

Maiwei geurige houten ballen

Niet alleen voor de auto

Het product is niet bestemd voor de auto, maar kan worden bevestigd aan een ventilator of zelfs een luchtreiniger. Ik zal de ballen in mijn auto achterlaten, maar ik vraag me af of ik nog een set voor mijn huis zal bestellen. Ik weet gewoon niet welke geur ik moet beslissen.

Waar te kopen?

Maiwei geurende bolletjes die ik heb besteld op AliExpress u deze verkoper. Ik kocht het in het donker, ik zag niet welke geur het zou verzenden. Alvorens te kopen, raad ik aan contact op te nemen met de winkel om te bevestigen welke geur ze moeten verzenden. Britse mode is absoluut een pluspunt. Als je een ander aanvinkt, laten we eens kijken of het het waard is. Het product dat ik het meest aanbeveel.

Scroll To Top