Nu lezen
Xiaomi horloge voor kinderen Mi Rabbit 3 4G
Mi Rabbit 3 4G

Mi Rabbit 3 4G

Het horloge heeft een AMOLED-scherm met een diagonale 1,41 inch en 320 x XUMUM pixelresolutie. Om het horloge te beschermen tegen de weelderige verbeeldingskracht en talloze valpartijen van het kind, heeft Gorilla Glass een derde generatie glasbescherming. De randen zijn afgerond om het 360D-effect te verkrijgen. Het is uitgerust met Wi-Fi, 2,5G LTE en GPS om te controleren waar het kind zich momenteel bevindt. Ouders kunnen een veilige zone definiëren, als een kind met een polshorloge hem verlaat, ontvangen ze een melding op zijn smartphone. Het opladen van de batterij kost slechts 4 minuten en biedt 10-uren in de standby-modus.

Mi rabbit 3 4G is niet bang voor regen, het heeft een mate van IPX7-hermeticiteit. Kinderen kunnen een horloge over hun handen houden, zelfs tijdens het zwemmen of baden. De riem is gemaakt van hypoallergeen en huidvriendelijk TPU, er is geen angst dat het kind een uitslag op zijn arm krijgt door het dragen van een horloge. Het is verkrijgbaar in twee kleuren, roze en blauw.

Mi Rabbit 3 4G

Het horloge is uitgerust met een camera met 2 Mpx-resolutie, ondersteund door kunstmatige intelligentie technologie. Xiaomi op promotionele grafische afbeeldingen laat zien dat de camera de planten gemakkelijk kan herkennen en zo het kind kan helpen de wereld beter te leren kennen. Er is een andere uitweg met dingen die de kunstmatige intelligentie van Xiaomi niet aankan. Het kind kan een foto naar de ouder sturen met het onderwerp dat hen stoort. De ouder kan op elk moment via zijn applicatie de cameraweergave op zijn smartphone bekijken.

Mi Rabbit 3 4G

Zie ook

Net als alle Xiaomi smart-bands heeft dit nieuwe Mi Rabbit 3 4G-horloge een geregistreerde activiteitsfunctie. Bovendien zal het heel goed werken als een wekker, een muziekspeler. Xiaomi heeft een robot in haar portfolio om kinderen sprookjes voor te lezen, het horloge heeft ook deze functie. Inclusief 400 000-database met liedjes en tekenfilms.

Mi Rabbit 3 4G is geprijsd in China op 599 yuan, $ 88. De verkoop begon vandaag op 10 Chinese tijd. Het is niet bekend of het horloge buiten China wordt verkocht.