Xiaomi Mi Band is de populairste smartband ter wereld. Verschillende versies van Mi Band zijn te zien op voorbijgangers op straat. Als er iets aan uw pols hangt, is dit hoogstwaarschijnlijk een Xiaomi-product. Dit is een van de meest geliefde producten van de Chinese reus.

Kijk hoe de Xiaomi Mi Band 3 met NFC werkt

De derde generatie is uitgerust met een 0,78 inch OLED-aanraakscherm en 128 x XUMUM pixelresolutie. Hiermee kunt u meldingen, weersvoorspellingen en andere opties weergeven. Verbinding met een smartphone wordt verzorgd door Bluetooth in de 80-versie. Mi Band 4.2 is waterdicht tot 3 dieptemeters, zonder risico om mee te zwemmen of in de regen te rennen. Als u meer wilt weten over Mi Band 50 lees mijn recensie.

Kijk hoe de Xiaomi Mi Band 3 met NFC werkt

Xiaomi heeft aangekondigd dat de geüpgradede NFC-versie in september ook beschikbaar zal zijn voor de verkoop. September elke dag. Op de Chinese sociale netwerksite verscheen Weibo een film waarin de Mi Band 3 NFC in actie werd gepresenteerd, die werd gebruikt om te betalen voor een rit met de metro in Azië. De film is beschikbaar onder dit adres.

Helaas werkt NFC alleen in China. Hiermee kunt u betalen voor het openbaar vervoer in een van 167 Chinese steden. Ik hoop dat in de volgende versie de NFC-module wereldwijd beschikbaar zal zijn en ook in Europa zal opereren.