Nu lezen
Black Shark Helo officieel
Black Shark Helo officieel

De eerste generatie Xiaomi Black Shark heeft gedurende verschillende maanden verdeeld en geregeerd in de Antutu-prestatietest, die de eerste plaats innam. Pas in september was een smartphone die erin slaagde in de positie van de leider te springen en het is ASUS ROG.

Black Shark Helo officieel

Black Shark Helo officieel

Ik denk dat het Asus-bedrijf niet lang van de positie van de leider zal genieten, omdat Xiaomi besloot zijn apparaat te verversen en Black Shark Helo presenteerde. De nieuwe smartphone bevat een AMOLED-scherm met FullHD + -resolutie en 6,01-diagonaal. De processor blijft hetzelfde of Qualcomm Snapdragon 845, die wordt gevoed door een batterij met de 4000 mAh-capaciteit. Op dit moment is dit de beste processor die er op de markt is, pas aan het begin van het jaar zullen we 2019 krachtiger SoC zien.

Black Shark Helo zal beschikbaar zijn in drie varianten:

  • 6 GB RAM en 128 GB interne geheugen ook 3199-yuan, $ 461
  • 8 GB RAM en 128 GB interne geheugen ook 3499-yuan, $ 504
  • 10 GB RAM en 256 GB interne geheugen ook 4199-yuan, $ 605

Welke veranderingen zijn opgetreden in het apparaat ten opzichte van de vorige generatie?

Het grootste deel van de verandering is te zien aan de achterkant, die opnieuw is ontworpen. De dubbele horizontale lens is vervangen door een dubbele verticaal. Zijn positie is ook veranderd, deze keer in het midden, niet in de buurt van de rand. Er is een vingerafdruklezer onder de camera's, in persoon ik 8 geven er absoluut de voorkeur aan gezichtsontgrendeling te gebruiken. Als het gaat om de optiek van het nieuwe model, is aan de voorkant een selfie-camera met 24 Mpx-resolutie met f / 2.2-sluiter en dubbele 12 + 20 Mpx aan de achterkant.

Black Shark Helo officieel

Zie ook
Mijia-menger

De tweede grote verandering is de gamepad, die oorspronkelijk de behuizing overlapt en slechts aan één kant was. In de nieuwe versie van Xiaomi zijn Nintendo en de gamepad geïnspireerd door beide kanten van de smartphone. Het is waar dat ik niet het plezier heb gehad om op een Black Shark te spelen, maar de fysieke knoppen zullen altijd beter zijn in games dan rond te rommelen op het scherm.

De verkoop van Black Shark Helo begint op 12 in december in China. Op dit moment heb ik geen informatie over de officiële verkoop van een smartphone op andere markten.