Nu lezen
48 uur met de Xiaomi Mi Band 4-band

Ik zal beginnen met de belangrijkste informatie voor alle mensen die de armband hebben gekocht in de versie die is bedoeld voor de Chinese markt. Als de systeemtaal op uw smartphone is ingesteld op Engels, heeft de band ook een interface in het Engels. Wanneer uw smartphone is ingesteld op Pools, is de interface in het Chinees. Waarschijnlijk zal dit in de loop van de tijd veranderen.

Dezelfde situatie was met de oudere generatie Mi Band 3. In het begin was er geen Poolse taal, maar na verloop van tijd hebben de ontwikkelaars de Mi Fit-applicatie bijgewerkt en tijdens de synchronisatie van de band met de smartphone was er een automatische interface-wijziging van Chinees naar Pools.

Mi Band 4 eerste indrukken -1

Het is twee dagen geleden dat ik het pakket van de postbode met de band ontving. hier je kunt het bericht lezen waarin ik het uitpakken van de polsband en de eerste teleurstelling heb beschreven.

De eerste 48-uren met Xiaomi Mi Band 4


Mi Band 4 is naar mijn mening een succesvolle evolutie van het vorige model. Er is een groter, kleurrijk scherm dat er beter uitziet op uw handen. Het kleurendisplay had geen negatieve invloed op de batterijafvoer. Door 2-dagen is het batterijniveau gedaald van 50% naar 43%, wat 3,5% per dag is. Gedurende deze tijd heb ik na + - 30 minuten twee trainingen op de loopband gedaan. Volgens bovenstaande gegevens moet de armband bestand zijn tegen één 29 oplaaddag, een zeer goed resultaat.

Mi Band 4 eerste indrukken -3

Een belangrijke functie in Mi Band 4 is het registreren van hartslagzones. Tijdens aërobe training kijkt hij toe hoe de pols effectief traint, voor mij is het beste bereik van 120 tot 140 bmp. Voor beginners is een polsbandje erg handig. Bijvoorbeeld, op de foto die we momenteel in de Relaxed zone hebben, is het een teken dat het tijd is om de mouwen op te rollen.

mi fit 4-band

Na het beëindigen van de training zijn de hartslagzones van de hele workout zichtbaar in de Mi Fit-applicatie, omdat je kunt zien dat mijn training zwak was (ik speelde in de Skyline van de stad).

Ik heb de nieuwe functie voor het opnemen van de zwemtraining nog niet gebruikt, en ik zal dat niet doen. Ik geef de voorkeur aan de "2 in 1" -activiteit tijdens aërobe training. Meestal speel ik op de console en ga door WalkingPad, aangenaam met nuttige 🙂

Mi Band 4 eerste indrukken -2

De band heeft dezelfde handige functie als de Mi Band 3, wat betekent dat je het weer of de leesmeldingen, berichten controleert. Het lezen van de code die we van de bank ontvangen via SMS vanaf het niveau van de pols is wat het is. Ik laad de telefoon vaak in een andere kamer en hoef niet op te staan ​​om de autorisatiecode te lezen.

Met Mi Band 4 kun je ook de muziek bedienen die wordt gespeeld door je smartphone. Er is start / pauze, volgende / vorige nummer en luider / stiller.

Het kleurenscherm biedt een verandering van grafische weergave op het startscherm van de Mi Band 4. Graphics die door de ontwikkelaars van Mi Fit zijn toegevoegd, zijn 'graphics voor jongeren', ik vind ze niet leuk dus gebruik ik de standaard.

Mi Band 4
Voorbeeldafbeeldingen in de Mi Band 4

Mi Band 4 is een succesvolle evolutie van de drie, maar het is geen revolutie. Het presenteert zichzelf beter en dat is alles. Als je Mi Band 3 hebt en je sterft niet om een ​​zwemtraining te registreren of zijn de hartslagzones niet geldig voor jou, dan kun je bij je drie handen blijven. U zult veranderen in een nieuwer model wanneer de oudere stopt met werken.

Ik heb Mi Band 4 gekocht tutaj en de band bereikte me op 10-dagen.

UPDATE!

Ik heb Mi Band 3 al lang niet meer gebruikt en ik realiseerde me niet één heel belangrijk feit. Mi Band 3 heeft een "donker" scherm, het zicht in de volle zon is erg slecht.

Xiaomi Mi Band 4 heeft een helderheidsaanpassing in 5-stap. Wanneer we het derde niveau instellen, is de inhoud in de volle zon vergelijkbaar met Mi Band 3. De helderheid ingesteld op het maximum, d.w.z. het vijfde niveau, is de totale declassificatie van de drie. Ik dacht dat het geen zin had om van 3 naar 4 te gaan, maar nu ben ik van gedachten veranderd. Naar mijn mening is het zeker de moeite waard voor het gemak van gebruik buitenshuis.

Met dank aan Rafał voor de opmerking!

Scroll To Top