Nu lezen
7 redenen waarom het de moeite waard is om Mi Banda 2 op Mi Banda 3 te vermelden

8 redenen waarom het de moeite waard is om Mi Banda 2 op Mi Banda 3 te vermelden

31 maja Xiaomi presenteerde een nieuwe versie van de Xiaomi Mi Band. Twee versies zullen dit keer beschikbaar zijn. Standaard die al in de uitverkoop is en de NFC-versie die pas in september te koop zal zijn. Helaas zullen Google Pay-betalingen, ondanks de ingebouwde NFC, niet werken, alleen MiPay dat in China actief is. Mi Band 3 kan al worden gekocht voor $ 35, de tweede versie kost $ 20. Is het de moeite waard om in een nieuwe versie te investeren? Ik presenteer 7 de redenen waarom je dit zou moeten doen.

7 redenen waarom het de moeite waard is om Mi Banda 2 op Mi Banda 3 te vermelden

8 redenen waarom het de moeite waard is om Mi Banda 2 op Mi Banda 3 te vermelden

1 Een nieuw, groter en helderder OLED-scherm

De Xiaomi Mi Band 3 heeft een "slechts" 0,78-inch display, maar het gaat om 85% groter scherm dan zijn voorganger. De resolutie is 128 x 80 en de pixeldichtheid is 193 PPI. De lettertypen worden veel beter weergegeven, de pixel neemt af. Door de software te verbeteren, zal een helderder en groter scherm de snellere batterijafvoer niet beïnvloeden. Bestand tegen dezelfde tijdsperiode als de vorige generatie.

mi band 3

2. Touchscreen

Dankzij het grotere schermoppervlak kan de Xiaomi een aanraakscherm openen. Met de aanraking kunt u snel schakelen tussen de weergegeven inhoud. U hoeft niet meer opnieuw te klikken als u iets wilt controleren en per ongeluk hebt u de knop te vaak ingedrukt en moet u vanaf het begin alle opties doorklikken. Mi Band 3 introduceert de mogelijkheid om van scherm te veranderen via het links / rechts gebaar. Een gebaar van boven / onder is ook geïmplementeerd.

3. Introductie van vier soorten fysieke activiteit

We kunnen kiezen uit vier categorieën fysieke activiteiten. De eerste loopt buiten, de tweede draait op de loopband. Een rit en een snelle wandeling werden ook geïntroduceerd. Mi Band 3 kan de loop van de training in realtime weergeven. Je kunt parameters bekijken zoals tijd van activiteit, afgelegde afstand, snelheid, hartslag, alles direct vanuit de armband. Het is mogelijk om de band te programmeren om te trillen wanneer we een bepaalde afstand overbruggen, we overschrijden de tijd of verbranden een bepaald aantal calorieën.

4. waterdicht

Mi Band 2 was IP 67 gecertificeerd, dwz de hoofdband is bestand tegen spatten en stof. Je kunt in de regen lopen, afwassen, douchen. Je kunt echter geen watersport beoefenen. Xiaomi houdt geen rekening met de garantie als de Mi Band 2-polsband tijdens het zwemmen stopt met werken. De nieuwste versie heeft 5 ATM, wat betekent dat u zonder risico onder water kunt duiken naar 50-meters. Je kunt met Mi Band 3 zonder risico naar het zwembad gaan.

5. Weersverwachting

Een ander pluspunt is de mogelijkheid om de weersvoorspelling op 3-dagen te bekijken. U hoeft niet naar een smartphone te reiken om te controleren wat u morgen kunt verwachten. U kunt weersinformatie van overal ter wereld ontvangen, we definiëren de plaats in de applicatie op uw telefoon.

6. De naam van de beller, de inhoud van het bericht

Zie ook
het deurslot passeert

Het polsbandje kan trillen wanneer we een bericht of een oproep ontvangen. Het kan de naam van de beller weergeven, als u niet wilt praten, kunt u de oproep weigeren. Wat de inhoud betreft, kunt u de nieuwste berichten van 5 bekijken die zijn ontvangen voor een gekoppelde smartphone.

7. Een betere, comfortabelere hoofdband

De siliconen band is gemaakt van een vriendelijker materiaal voor de huid dan de twee. In enkele mensen veroorzaakte sensibilisatie, drie van hen elimineren deze kwaal. De vangst is ook verbeterd om ongewenste uitschakeling en verlies van de polsband te elimineren. Xiaomi Mi Band 3 heeft drie kleurenversies: rood, zwart en blauw.

Ik herinner je aan de wedstrijd waarin je de Xiaomi Mi Band 3-polsband kunt winnen, Het eindigt vandaag om middernachtmeer informatie is te vinden here.

Ik heb Mi Band 3 gekocht voor $ 30,01 dit is de laagste prijs die ik tot nu toe heb gezien. Als je de nieuwste Xiaomi-band wilt kopen, controleer dan de promoties op de website Deals.PokolenieSmart.pl

2 reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll To Top